De Europese kruistocht voor het gezin raakt het hart van de lhbt-beweging

Door: Bentley Hatchett

Vandaag de dag is de lbht-beweging aanwezig in alle grote steden. Maar één stad in het bijzonder wordt gezien als centrum van de homobeweging. Die stad is natuurlijk Amsterdam. Het is een soort Mekka voor de seksuele revolutie. Mensen reizen van over heel de wereld naar Amsterdam vanwege de vrije seksuele moraal en drugs.

Campagne voor het gezin

Er is dus geen betere plaats voor Gezin in Gevaar, samen met de TFP Student Action – Europe, om op zaterdag 28 juli onze week durende campagne voor het gezin te eindigen. Deze dag was tevens het begin van de week van de Gay Pride in Amsterdam, een internationale week waar de lhbt-beweging trots haar zonden viert.

Perfecte plek

De jongemannen van Gezin in Gevaar arriveerden al vroeg om de campagne op te zetten voor Centraal Station, nog voordat de massa’s mensen aankwamen. Het was voor ons een perfecte plek omdat er zoveel mensen langs kwamen.

Regenboogvlaggen

We zagen veel groepjes mensen Centraal Station verlaten met regenboogvlaggen, klaar om feest te gaan vieren. Ze zagen met ontzetting de campagne voor het station. In de woorden van een Braziliaanse man: “ik kan niet geloven dat ze (de TFP) hier ook is…”

Overweldigende positieve reacties

Ondanks het grote aantal mensen dat gekomen was voor de Gay Pride-week, kregen we een overweldigend aantal positieve reacties. Dat had niet iedereen verwacht…. maar de Nederlanders zijn het continue bombardement van de lhbt-propaganda zo zat dat dit tegengeluid een frisse wind is op een snikhete dag.

Pedofielen

En dit beperkt zich niet alleen tot Nederland, zo bleek uit de reactie van een groep Britse toeristen: “Gisteren was er een demonstratie van homoseksuelen en zelfs pedo’s (pedofielen) in Londen. Ze deden echt walgelijke dingen en plein public. Ik ben zo blij te zien dat iemand hen de wind uit de zeilen neemt.”

Tegenacties

Maar er waren ook diverse incidenten en tegenacties van de lhbt-beweging. Diverse keren probeerden groepjes homoseksuelen en transgender activisten de campagne te verstoren door voor het grootste spandoek te gaan staan en voor onze gezichten te zwaaien met regenboogvlaggen. Elke keer mislukte het. De activisten keken naar het publiek voor goedkeuring, maar werden alleen met apathie of minachting aangestaard.

Achtervolging

Een opmerkelijke situatie was een jongeman, onder invloed van drugs, die eerder met een van de mannen had gediscussieerd. Hij trok één van de rode capes die we droegen af en nam die mee. Hij probeerde te vluchten met dit symbool, maar werd achtervolgt door omstanders en enkele vrijwilligers van Gezin in Gevaar. Nadat hij drie straten achtervolgd was wisten ze hem te stoppen en het gestolen goed terug te krijgen. De politie heeft ook iemand weggestuurd die de campagne probeerde te verstoren.

Rond 13.30 uur staakten we de campagne omdat we bijna alle 5.000 flyers verspreid hadden.

Lhbt-dominantie is mythe

Deze succesvolle campagne bewijst dat de dominantie van de lhbt-beweging op de publieke opinie grotendeels een mythe is. In de toekomst hopen we meer van dergelijke campagnes te organiseren. Helpt u ons mee, door te doneren, deel te nemen aan een straat campagne en door dit bericht met zo veel mogelijk mensen te delen? Bij voorbaat dank!

Laatst bijgewerkt: 15 juni 2021 17:02

Doneer