Christenvervolging in Nederland: moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos

Een 71-jarige christen wordt bruut mishandeld door moslims vanwege het kruisje om zijn nek. De realiteit van islamitische christenvervolging in Nederland.

Christenvervolging in Nederland: moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos

Hij is nog altijd blind aan zijn linkeroog. Hij durft zelfs niet meer naar buiten. Een man (71) uit Den Haag is in de tram bewusteloos geslagen door twee moslims, vanwege van zijn christelijk geloof.

Moslims worden razend van kruisje

Op zaterdag 26 augustus j.l. stapt de 71-jarige man op de tram. Tegenover hem zitten twee moslims. De islamitische heren nemen aanstoot aan het christelijk kruis om zijn nek.

Zijn oog werd naar binnen geslagen

In de tram ontstaat een verhitte discussie, waarna de moslims de christen meermaals hard in zijn gezicht slaan. “Ik werd duizelig en had bloed in mijn oog”, vertelt het 71-jarige slachtoffer aan Omroep West. “Ik was bewusteloos.” Zijn oog was letterlijk naar binnen geslagen.

Lees ook: Waarom de Week van de Lentekriebels verplaatst wordt voor de Ramadan

Ook mentale dreun

Nog altijd is de 71-jarige christen blind aan één oog. De artsen vrezen dat er een grote kans bestaat dat dat zo blijft. Mentaal gaat het slecht met de man. Hij lijdt aan angst en durft niet meer naar buiten.

Waarom zijn de daders niet opgespoord?

De lafhartige moslims maakten zich snel uit de voeten. Ze zijn nu - anno april 2024 - nog steeds niet opgespoord. Dat is merkwaardig omdat ze duidelijk in beeld zijn (zie foto hierboven). Zouden onze autoriteiten net als in Frankrijk terughoudend zijn met de opsporing van islamitische verdachten, uit vrees voor backlash vanuit de 'islamitische gemeenschap’?

Waarom geen actie vanuit de 'islamitische gemeenschap'?

Wat zegt het over de islamitische gemeenschap dat er geen enkele neef of tante of buurtgenoot is die zegt: “Verrek, dat is onze Achmed, laat ik Misdaad Anoniem bellen”?

Volg GIG op Telegram

Opnieuw vervolgd door moslims

De 71-jarige christen is in 1990 naar Nederland gevlucht uit Irak. In het Midden-Oosterse land stonden en staan christenen bloot aan constante intimidaties door moslims. Het is meer dan beschamend dat een christen die dit ontvlucht, in Nederland opnieuw aan islamitische terreur onderworpen wordt.

Christenvervolging in Nederland

De islamitische vervolging van christenen komt naar Nederland. Politiek en media dragen hieraan bij door het religieuze karakter van dit soort geweld stelselmatig te verzwijgen en door islamisering als de hoofddoek bij het politie-uniform toe te juichen.

Media verklaren islamterreur weg als 'klimaatverandering'

Neem bijvoorbeeld de Boko Haram-terreur onder christenen in Nigeria. De NOS meent dat het kidnappen van christelijke meisjes voornamelijk een "snel verdienmodel" is. Nederlands Dagblad, nota bene een zelfbenoemde christelijke krant, beweert dat moslimterroristen “nomaden” zijn op drift door “klimaatverandering”.

Lees ook: Christenen nog altijd de meest vervolgde bevolkingsgroep

"Twee mannen"

Datzelfde weg verklaren zien we in het bericht van Omroep West. Daarin wordt het slachtoffer omschreven als een “71-jarige”. De moslims heten “twee mannen”. Hooguit lezen we dat zij aanstoot namen aan het christelijk kruis om de ketting van de oudere man.

Media berichten heel anders bij islamitisch slachtoffer

De media laten de lezers in het duister tasten omtrent het specifieke motief. Al weet iedereen dat het hier niet om joden of hindoes gaat, maar om moslims. Waarom mogen we dat niet benoemen? Als een islamiet klappen krijgt, zijn de media er als de kippen bij om ‘geweld tegen moslims’ te verketteren.

Laatst bijgewerkt: 30 maart 2024 16:04

Doneer