'Antifa's zijn jaloers op onze successen'

'Antifa's zijn jaloers op onze successen'

THEMA'S:

"Ik beschouw dit als veruit ons grootste succes," zegt Hugo Bos. Hij wijst op het affiche dat op zijn bureau ligt. In woedende hanenpoten wordt daarop een 'Progressieve stellingname' verkondigd: een stukje neomarxistische propaganda ("het patriarchaat moet vernietigd worden", "transrechten zijn mensenrechten") waar de honden geen brood van lusten. "Het affiche bewijst hoe gefrustreerd deze lieden zijn over wat wij bereiken", aldus Bos. "Zo eisen ze het doden van ongeboren kinderen op als een 'recht'. Ze willen het huwelijk volledig ontdoen van zijn betekenis, en zo verder."

Opruiende stickers

Het affiche zat met nietjes bevestigd op de daardoor beschadigde voordeur van Casa Nova. Dat is het fraaie pelgrimshuis in de Heilig Landstichting waar Civitas Christiana kantoor houdt. Gemaskerde, in zwart gehulde figuren wisten bij Nacht und Nebel het omheinde terrein binnen te dringen en hebben daar talrijke sporen achtergelaten, de de vorm van opruiende linkse stickers met onder meer anti-Zwarte Piet-teksten. Dezelfde nacht nog zetten ze de foto's van hun inbraak op internet.

Trits

"We zitten hier vlakbij Nijmegen", legt Bos uit. "Dat is vanouds een marxistische studentenstad met linkse fanatici, die nu gefrustreerd raken door onze successen. Wij staan immers voor TFP: traditie, familie en privébezit, precies de trits die marxisten dolgraag zouden willen vernietigen. Wat ondanks al hun staatsdwang en goelags nooit gelukt is, omdat het nu eenmaal in overeenstemming is met de menselijke natuur."

Cameraploeg

De actie volgt kort op het gewelddadige optreden van homoactivisten en linksradicalen tegen Civitas Christiana voor de bibliotheek van Nijmegen. Civitas demonstreerde daar tegen een 'voorleesuurtje' waarbij travestieten indoctrinerende en genderideologische 'verhalen' vertelden aan kinderen. De activisten vielen de vreedzame demonstranten van Civitas onverhoeds aan en probeerden hen tegen de grond te werken. De opgeroepen politie arriveerde te laat, maar de schermutseling werd gefilmd door een cameraploeg van BNNVARA.

Gitzwarte haat

Hugo Bos staat van het optreden van de vandalen bij Casa Nova dus niet echt te kijken: "We leven in een klimaat waarin de revolutie steeds wanhopiger wordt. Op alle fronten zie je dat steeds meer mensen het bedrog doorzien. Achter dit zogenaamde activisme gaat immers gitzwarte haat schuil tegen het gezin, tegen de traditie, tegen Nederland. Zij zijn antifa: anti-familie. Het is dan ook heel logisch dat deze zure haters zich tegen een kinderfeest als Sinterklaas en Zwarte Piet keren, en daarmee tegen het gezinsleven. Tegen alles wat een menselijk leven waardevol maakt en tegen de hele Nederlandse christelijke cultuur."

Bewezen

"De acties bij Casa Nova is de zoveelste uiting van hun onverdraagzaamheid", aldus Hugo Bos. "Deze groepen mijden het debat. In plaats daarvan menen ze andere mensen de mond te mogen snoeren en te intimideren. Zij zijn hier gemaskerd binnengedrongen, maar in zekere zin hebben ze daarmee hun masker juist afgelegd. Antifa's en hun geestverwanten staat niet voor niets op de terreurlijst. Zij zijn een gevaar voor de samenleving. Dat is precies wat wij steeds gezegd hebben, en het wordt nu om zo te zeggen voor onze voordeur bewezen. Tolerantie is deze mensen volkomen vreemd."

Anti-gezinsterroristen

Bos vindt de verruwing van het klimaat zorgelijk. "Hoe lang blijft de overheid deze anti-gezinsterroristen gedogen? Wij zijn niet bang van ze, maar een laconieke houding jegens hen zou zeer misplaatst zijn. De politie heeft ons gewaarschuwd dat deze groepen gevaarlijk zijn en het geweld niet schuwen. We doen in elk geval aangifte van alle bedreigingen, geweldplegingen en misdrijven tegen ons, zodat het probleem later niet ontkend kan worden. Tegelijk voeren we de beveiliging op. We moeten zorgvuldig zijn, maar ook niet vergeten dat dit de keerzijde is, en daarmee ook het bewijs, van ons succes."

Laatst bijgewerkt: 24 november 2023 06:20

Doneer