1,6 miljoen Amerikanen identificeren zich nu als transgender

Bron afbeelding: Wikimedia Commons / Ted Eytan

1,6 miljoen Amerikanen identificeren zich nu als transgender

Het is geen geheim dat het transgenderisme onze cultuur beheerst. Deze beweging is alomtegenwoordig geworden, natuurlijk vooral in de Amerikaanse samenleving, maar nu ook in Frankrijk. Zo identificeren meer dan 1,6 miljoen Amerikanen, vooral jongeren, zich nu als transgender, een cijfer dat in de afgelopen vijf jaar is verdubbeld. Wat ooit een zeldzame psychologische stoornis was, is gemeengoed geworden.

Bestrijden genderwaanzin vergt meer

Geconfronteerd met deze aanval weten veel katholieken niet hoe ze dit culturele fenomeen moeten bestrijden. Vaak willen we gewoon opgeven en zeggen: "Natuurlijk kan een man geen vrouw zijn!" En het daarbij laten. Maar dat is niet langer mogelijk - wat een paar jaar geleden voor iedereen vanzelfsprekend was, is nu voor een groeiend aantal mensen niet meer vanzelfsprekend.

Diepgewortelde geestelijke problemen

Als eerste stap is het de moeite waard om te kijken naar de diepgewortelde geestelijke gezondheidsproblemen van degenen die hun door God gegeven geslacht willen ontkennen, en naar het misbruik dat maar al te vaak aan zo'n verklaring voorafgaat. Veel zielen die geloven dat ze 'misgendered' zijn, lijden en hebben onze hulp nodig. Maar we kunnen niet voorbijgaan aan de duivelse achtergronden van de verwerping van de natuur, een verband dat we te vaak vergeten tegenover de huidige transgenderbeweging.

Lees ook: 10 redenen waarom transgenderisme de ergste vijand van het gezin is

Erkenning duivelse bron

Hoe kunnen we anders een beweging beschrijven die kinderen vrijelijk blootstelt aan seksuele beelden en probleemjongeren aan verschrikkelijke medische behandelingen onderwerpt? We weten dat deze beweging demonisch is, omdat zij de waarheid probeert te ondermijnen met een leugen. Net zoals Satan zich verzet tegen Jezus, die de waarheid is, verzet ook de transgenderbeweging zich tegen de waarheid. We weten allemaal dat een man die zichzelf tot vrouw verklaart nog steeds een man is - zelfs transgender-activisten weten dat heel goed.

Het 'redelijke midden' is er niet

Veel katholieken willen natuurlijk krachtige taal vermijden die een duivels etiket op deze culturele beweging plakt - praten over boze geesten zal ons waarschijnlijk als extreem en "homofoob" bestempelen. Maar de redelijke discussie over transgender heeft ons allang verlaten: er bestaat geen middenweg over de vraag of een man een man of een vrouw is.

Strijd met transgenderisme is een geestelijke strijd

We kunnen transgenderisme dus niet behandelen als gewoon een psychische stoornis, of gewoon een ander cultureel "woke" fenomeen. We kunnen niet alleen de instrumenten van de psychologie of de politiek gebruiken om het transgenderisme te verslaan. Zo'n poging zou zeker mislukken. De strijd tegen transgenderisme is uiteindelijk een geestelijke strijd. We moeten radicale actie ondernemen om onze kinderen te beschermen tegen deze demonische krachten. Te veel kinderen uit anderszins sterke gezinnen zijn meegezogen in de transgender-leugen omdat hun ouders niet in staat waren de ernst van het gepromote kwaad in te zien.

NPO, stop met het seksualiseren van kleine kinderen!

Waakzaamheid geboden

Het vereist ook voortdurende waakzaamheid. Petrus vertelt ons dat onze "tegenstander, de duivel, rondloopt als een brullende leeuw, op zoek naar iemand om te verslinden" (1 Petrus 5:8). We moeten alert zijn op hoe de transgenderboodschap onze cultuur binnensijpelt: welke inhoud consumeren wij en onze kinderen op sociale netwerken, internet en televisie? We zullen het transgenderisme niet alleen met menselijk verstand overwinnen, maar door de demonen uit te drijven. We moeten de engelachtige en goddelijke geesten oproepen om ze te bestrijden.

Dit artikel is een vertaling en verscheen eerder op avenirdelaculture.info

Laatst bijgewerkt: 28 november 2023 07:07

Doneer