Stop manipulatie van kleine kinderen door travestieten

De drag queen dient als officieuze woordvoerder van de LGBTQ+ beweging. Hij leest kleuters geen sprookjes voor, maar vertelt hun dat mannen vrouwen kunnen zijn en dat 'huwelijken' tussen mensen van hetzelfde geslacht goed zijn.

Stop manipulatie van kleine kinderen door travestieten

THEMA'S:

Een ‘drag queen’ en een ‘drag king’ komen in Nijmegen peuters en kleuters voorlezen.

Drag queen in Nijmegen

Uit een boek over ‘diversiteit’. Deze travestieten komen met andere woorden reclame maken voor zichzelf, bij kleine kinderen notabene. De bibliotheek in Nijmegen zal volgens de planning zaterdag de plaats van indoctrinatie zijn. Volgens het COC (98% staatsgesubsidieerd) kun je niet vroeg genoeg beginnen met ‘voorlichting’. Die ‘voorlichting’ komt erop neer dat travestieten andermans kinderen voor hun propagandakarretje spannen en voor eigen doeleinden misbruiken. Zij maken kinderen bijvoorbeeld wijs dat het normaal is als een jongetje een jurkje wil dragen.

Transgenderpropaganda

De propaganda wordt zorgvuldig op het kind afgestemd, aldus het COC: "Een boek gaat bijvoorbeeld over een schaapje dat een biggetje wil worden; een ander over dieren die op zoek gaan naar de kleuren van de regenboog." Iedereen weet dat het biologisch onmogelijk is dat een schaapje een biggetje wordt. Waarom laten we schaamteloze actiegroepen dan deze aperte onzin aan onze kinderen verkopen?

Teken de petitie

Het is van groot belang dat kinderen tegen deze opdringerigheid van seksuele minderheden beschermd worden. Wat bezielt een bibliotheek om kleine kinderen bloot te stellen aan hun manipulaties? Dit kan en mag niet zijn. Onderteken daarom direct de petitie en vraag de openbare bibliotheek Nijmegen dit heilloze evenement af te gelasten.

---Deze petitie is afgelopen---

Bestel gratis: Genderboek

Laatst bijgewerkt: 23 november 2023 17:09

Doneer