Seksualisering door NPO loopt de spuigaten uit. Teken de nieuwe petitie!

Ouders moeten kinderen afschermen van horror

Seksualisering door NPO loopt de spuigaten uit. Teken de nieuwe petitie!

THEMA'S:

Steeds vaker stelt de publieke omroep kinderen bloot aan programma's met seksualiteit. De NPO prijst transgenderisme, zelfbevrediging en homoseksualiteit aan bij kwetsbare kinderen. Voor de campagne Gezin in Gevaar reden om een nieuwe petitie te lanceren. We roepen Gunay Uslu, staatssecretaris van Cultuur en Media, op om paal en perk te stellen aan de promotie van seksuele zonde door de NPO.

Vele voorbeelden

Er zijn voorbeelden te over van NPO-programma's die seksuele perversies promoten. Vaak met als publiek minderjarigen. Een greep:

  • BNN/VARA laat een pedofiel aan het woord. Een "doodnormale guy", verzekert de presentator. De pedofiel zit onherkenbaar in een kast in de studio. De boodschap: pedofielen zijn de nieuwe homoseksuelen en zitten "in de kast".
  • In hetzelfde programma pleit psycholoog Stefan Bogaerts voor seksuele voorlichting over pedofilie. "Men moet daarover praten, zo vlug mogelijk." Liefst op school al. Want pedofilie is "een onderdeel van seksualiteit."
  • Omroep NTR zond vorig jaar Gewoon. Bloot. uit. Daarin gaan volwassenen uit de kleren voor kinderen. Die moeten zelfs naar naakte transgenders kijken!
  • NPO-programma Kinderen voor Kinderen laat tijdens de Koningsspelen alle schoolkinderen een lied zingen over "Hij of zij of x." Zo wordt bij kinderen het giftige zaadje geplant dat je gerust een ander geslacht kunt hebben!
  • ...En als een kind dan genoeg geïndoctrineerd is om van 'geslacht te veranderen', legt YouTube-kanaal NOS Stories tot in detail uit waar je illegale hormoonpillen kunt kopen. "Zelfmedicatie is dus supermakkelijk te fixen," verzekert de voice-over ons.
  • Ondertussen blijft NPO afleveringen van de beruchte Dokter Corrie maken. Dit programma wordt in veel klaslokalen bekeken, tot ongemak van leerlingen.

Wet verplicht NPO tot respect voor 'publieke waarden'

De onzedige uitzendingen van NPO zijn in strijd met Gods geboden. Maar ook met de Mediawet. Die verplicht de NPO tot "overeenstemming met publieke waarden". De "publieke waarden" van Nederlanders zijn niet het promoten van transgenderisme bij minderjarigen. Evenmin het normaliseren van pedofilie en het aanleren van de zonde van zelfbevrediging. Daarom richt de campagne Gezin in Gevaar een petitie aan Gunay Uslu, staatssecretaris van Cultuur en Media. Zij moet als politiek verantwoordelijke de NPO direct terugfluiten. Teken de petitie!

NPO, stop met het seksualiseren van kleine kinderen!

Laatst bijgewerkt: 22 september 2022 05:12

Doneer