Satanische Tempel trekt zich terug uit 'gezinsvriendelijk' lhbt-evenement in VS

Deze vlag laat duidelijk de link tussen satanisme en lhbt zien.

Satanische Tempel trekt zich terug uit 'gezinsvriendelijk' lhbt-evenement in VS

THEMA'S:

COEUR D'ALENE, Idaho - De Idaho-afdeling van The Satanic Temple heeft zich teruggetrokken uit een line-up van verkopers en supporters voor een "gezinsvriendelijk" LHBT-pride evenement nadat haar betrokkenheid in de kijker werd gezet op sociale media.

Abortus satanisch ritueel

De satanische groepering koos ervoor zich terug te trekken uit een "Pride in the Park" evenement, georganiseerd door de North Idaho Pride Alliance (NIPA), dat plaatsvond in Coeur D'Alene, Idaho, op zaterdag 11 juni. Het evenement werd aangekondigd als een "gezinsvriendelijke" bijeenkomst, met travestietenoptredens, een "LHBTQ-bevestigende gebedsdienst", en LHBT-projecten voor kinderen. Op een lijst van "verkopers, groepen en supporters" voor het evenement stond de Idaho-afdeling van The Satanic Temple (TST), een pseudo-religieuze organisatie die beweert dat abortus een satanisch ritueel is en die het christendom in het openbare leven wil ondermijnen.

Lees ook: Satanisme in opkomst: black metal-fan rooft kindergrafje

Libs of TikTok

De Idaho Tribune belichtte de betrokkenheid van de satanische groep bij het "pride" evenement in een artikel van 6 juni. De volgende dag plaatste het populaire conservatieve Twitter-account Libs of TikTok een link naar het Tribune-artikel op Twitter. Libs of TikTok verwees ook naar een nu privé gehouden tweet die door de Tribune was verkregen en die was verzonden door een account dat kennelijk toebehoorde aan Rowan Astra, het gekozen congregatiehoofd van Idaho's afdeling van The Satanic Temple.

DEC37 CB9 8 E06 4 CE3 BC24 2 B70 CE7 DA193

Satanistische bekladding van het kantoor van Gezin in Gevaar. Maar volgens D66 is het probleem niet gewelddadig satanisme maar vreedzaam pro-gezinsactivisme.

"Ontdopingen"

In de tweet zei Astra naar verluidt dat de TST "koopwaar" zou promoten op het evenement, en ook "ontdopingen" (een ritueel waarbij de christelijke doop ongedaan zou worden gemaakt - red. Gezin in Gevaar) zou uitvoeren voor degenen die geïnteresseerd zijn. "Weet gewoon dat Satan van je houdt om wie je bent," luidde de tweet die door de Tribune werd geplaatst, waarbij hashtags werden toegevoegd: "#CDA4Pride#ExistLouder#prideinthepark2022 #hailsatan." Astra's account is sindsdien privé gemaakt, en TST is verwijderd uit de lijst van supporters en verkopers op de NIPA website.

Ook steun van kerken voor evenement

Ondertussen was de Satanic Temple niet de enige die zijn steun uitsprak voor het pro-LHBTQ evenement, waar ook een keur aan religieuze en burgerlijke organisaties aanwezig was. Tot de groepen die het LHBT-"pride"-evenement steunen, behoren de Calvary Lutheran Church, de Community United Methodist Church, de Community of the Holy Spirit - Ecumenical Catholic Communion, de Idaho State Police District 1, en de St. Luke's Episcopal Church.

Dit artikel is vertaald en met toestemming overgenomen van LifeSiteNews. Bron.

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

Laatst bijgewerkt: 23 juli 2022 21:25

Doneer