Pedofielen-sympathisant steunt ‘lhbt-onderwijs’ voor kinderen

Lhbt-activist Rüdiger Lautmann: 'Pedofielen houden echt van kinderen.' (Foto: Wikipedia)

Pedofielen-sympathisant steunt ‘lhbt-onderwijs’ voor kinderen

Een Duits adviescentrum voor lhbt-personen kondigt aan een ‘diverse’ woonruimte in Berlijn te starten. Naast woonvoorzieningen komen er ook twee dagverblijven voor 90 kinderen. De dagopvang zal zich richten op "LGBT-onderwijs voor kinderen". Dat meldt de website Reduxx.

Homoseksueel en pedofielensympathisant

Rüdiger Lautmann is bestuurslid van Schulenberatung Berlin. Hij is een lhbt-activist en behalve homoseksueel ook een pedofielensympathisant. Als hoogleraar sociologie schreef hij Die Lust am Kind, volgens Wikipedia een boek waarop pedofielen zich graag beroepen. Daarin benadrukt Lautmann dat pedofilie niets te maken zou hebben met misbruik en incest.

'Zelfs 4-jarige kan instemmen met seksualiteit'

Lautmann onderzocht 60 mannen die jonge kinderen molesteerden. Hij gelooft dat kinderen vanaf 4 jaar de mentale capaciteit hebben om in te stemmen met seksuele handelingen met volwassenen. "Zelfs met een 4-jarige kan iets gebeuren," schrijft Lautmann.

‘Kinderen hechten zich aan hun minnaars’

"[Pedofielen] houden echt van de kinderen, voelen al hun wensen aan, organiseren uitstapjes, kopen speelgoed en voelen zich alleen op hun gemak in de buurt van kinderen", aldus Lautmann over de 60 pedofielen die hij interviewde. "Voor mij werd het heel duidelijk dat er relaties bestaan die geen enkele tussenkomst vereisen," schreef Lautmann, "De kinderen hechten zich aan hun minnaars en kunnen hen elk moment verlaten als ze dat willen."

‘Pedofilie is seksuele geaardheid’

Lautmann bevestigde zijn opvattingen over kinderen en seksualiteit opnieuw in een artikel waarin hij schrijft: "Onze studie definieert de term pedofiel, onderscheidt hem van incest, misbruik en sadisme. We bewijzen dat zulke mannen bestaan. De stelling is dus: Het verlangen naar een kind is een zelfstandige en gedifferentieerde seksuele vorm. Pedofilie is dus een seksuele geaardheid als alle andere en niet langer een perversie."

Onderwijs als pedofiele vermomming

Lautmann is eerder zwaar bekritiseerd vanwege zijn opvattingen over pedofilie, maar hij is evengoed nog steeds bestuurslid van Schwulenberatung Berlin. Het is van lhbt-organisaties bekend dat ze pedofiele sympathisanten onder hun aanhang hebben. Zij kunnen lhbt-‘onderwijs’ en het onderricht in 'acceptatie' gebruiken als toedekking van pedofiele intenties.

Nederlandse collega beweerde hetzelfde

De zaak Lautmann doet denken aan die van zijn Nederlandse collega, dr. Gert Hekma, docent 'homo- en genderstudies' aan de Universiteit van Amsterdam. Deze prees openlijk seksualiteit met kinderen aan en stelde dat niet het misbruik de oorzaak van trauma's was, maar het taboe erop. Hij ging zelfs nog verder: "Het kind wordt eindeloos gedwongen, maar bij seks mag het opeens niet meer". In Hekma's visie mogen volwassenen kinderen dus onder druk zetten om met seksualiteit in te stemmen. Aangezien Hekma zijn opvattingen vanuit de UvA ongehinderd mocht verspreiden, heeft hij veel bijgedragen aan de hernieuwde opkomst van pedofilie.

Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2022 10:14

Doneer