Overheid komt met meldpunt voor ‘anti-lhbt denkbeelden’ op scholen

Genderideologie en doorgedreven gelijkheidsdenken bedreigen het onderwijs en de onderwijsvrijheid.

Overheid komt met meldpunt voor ‘anti-lhbt denkbeelden’ op scholen

THEMA'S:

De Rijksoverheid komt met een meldpunt voor leerlingen en ouders die gepest worden. Dat kondigt onderwijsminister Dennis Wiersma aan. Onder ‘pesten’ verstaat Wiersma ook het uitdragen van opvattingen die in strijd zijn met de lhbt-ideologie.

Meldpunt voor denkbeelden die in strijd zijn met D66-programma

“[V]rij en veilig onderwijs is het tegengaan van de verspreiding van antidemocratische, anti-integratieve en/of anti-rechtstatelijke denkbeelden,” zo zegt de Rijksoverheid in een persbericht. Wat die anti-denkbeelden dan inhouden, wordt niet uitgelegd. Niet dat het nodig is. In de seculier-liberale ideologie die leidraad voor de Rijksoverheid is geworden, is “antidemocratisch” en “anti-rechtstatelijk” steevast alles wat in strijd is met het partijprogramma van D66.

Huwelijk tussen man en vrouw? Verboden denkbeeld!

Denk aan het weghouden van je kinderen bij seksueel intimiderende ‘voorlichting’, waarbij je homoseksuele activisten over hun ranzige escapades vertellen in de klas van je zesjarige kleuter. Denk aan het onderwijzen dat het huwelijk tussen man en vrouw is. Of erger nog: dat het een gruwel Gods is als twee mannen samen liggen (Leviticus 18:22).

Lees ook: 10 redenen waarom wij tegen het "homohuwelijk" moeten zijn

Big Brother is touching you

Dat het nieuwe meldpunt neerkomt op het verklikken van medeburgers die ontrouw zijn aan het lhbt-regime, bevestigt de Rijksoverheid door het persbericht af te sluiten met “lhbt-leerlingen” die zich onveilig voelen. Hun negatieve gevoelens worden handig misbruikt om een surveillancesysteem op te tuigen. Big Brother is watching you. En touching you, als het zo doorgaat.

Meldpunt voor lhbt-propaganda

De campagne Gezin in Gevaar ontvangt geregeld klachten van ouders. Maar dan over onveiligheid door lhbt-indoctrinatie. De ouders sturen soms lesmateriaal mee die je maag doet omdraaien. Kleuters moeten leren dat de ernstige zonde van zelfbevrediging eigenlijk perfect normaal is. En dat je het goed kunt doen door… Dit soort ‘onderwijs’ is een zuivere vorm van kinderlokken. Laat de Rijksoverheid dáár een meldpunt voor inrichten!

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Laatst bijgewerkt: 1 augustus 2022 14:40

Doneer