Ophef rond 'Drag show' met kinderen in Dallas: "Geperverteerde volwassenen"

Het hoogste doel van de ouder moet zijn: kinderen naar de hemel leiden. Daarom is het zo belangrijk je kinderen te leren bidden.

Ophef rond 'Drag show' met kinderen in Dallas: "Geperverteerde volwassenen"

THEMA'S:

Een ‘drag queen’-evenement in Dallas, in de Amerikaanse staat Texas, heeft afgelopen weekend voor ophef gezorgd. In een viraal filmpje op sociale media is te zien dat de ‘drag queens’ (travestieten, mannen die zich op seksuele wijze verkleden en opmaken als vrouw) kleine kinderen betrekken bij hun optreden. Die worden aangemoedigd mee te paraderen en uitdagende poses aan te nemen. Volwassenen in de zaal, waaronder ouders, staan te joelen en maken video-opnames.

Sleep je kinderen mee

Het evenement met de naam ‘Drag Your Kids to Pride’ (Sleep je kinderen naar de Pride) werd gehouden in een homobar. Op muren stonden in felle kleuren obscene teksten geprojecteerd. Sommige kinderen in het filmpje lijken niet ouder dan zeven jaar. Op sociale media gaan voor- en tegenstanders van het evenement elkaar verbaal te lijf. Ook buiten de homobar stonden tegendemonstranten.

Pride maand

Deze gebeurtenis is helaas geen incident. Juni is wereldwijd uitgeroepen tot ‘LHBT Pride maand’. Talloze organisaties en bedrijven doen hun best om te laten zien hoe pro-lhbt ze zijn, door optochten en workshops voor werknemers te organiseren, of door de verpakking van hun producten te ontsieren met de regenboogvlag. Daarbij horen ook vele travestie-shows, waar travestieten en transgenders hun perverse neigingen schaamteloos kunnen etaleren. In het publiek – of op het podium – vaak kinderen.

Dallas drag show kinderen travestiet

Op beelden uit Dallas is te zien dat kinderen aangemoedigd worden fooien te geven aan de uitdagend dansende travestieten. Bron: Youtube.

'Regenboogvoorleesmiddag'

Ook in Nederland kennen we zulke taferelen. In 2019 bijvoorbeeld, hielden de bibliotheken van Nijmegen en Enschede zogenaamde ‘regenboogvoorleesmiddagen’, waar travestieten aan kinderen van 4-8 jaar voorlazen uit kinderboekjes over transgenders. Gezin in Gevaar organiseerde hiertegen destijds een protestactie op straat. Vorig jaar verkleedden in het veelbekeken televisieprogramma Make Up Your Mind bekende Nederlanders, waaronder Peter R. de Vries en zanger Wolter Kroes, zich als ‘drag queen’. De bedoeling van het programma: bijdragen aan normalisering van travestie en genderideologie. Hoeveel ouders lieten hun kinderen ernaar kijken?

Lees ook: De plaag van pornografie teistert nu zelfs kinderen van vijf jaar

Geperverteerd

De ophef over het bizarre evenement in Dallas was zo groot, dat tal van Amerikaanse politici zich er over uitspraken. De Republikeinse Afgevaardigde voor Texas, Bryan Slaton, wil wetgeving indienen die de aanwezigheid van kinderen bij ‘drag shows’ verbiedt. Hij noemde ouders die hun kind daar zulke evenementen meenemen ‘geperverteerd’ en ‘geobsedeerd met de seksualisering van jonge kinderen’. Andere politici verdedigden de show in Dallas en noemden de uitspraken van Slaton ‘gerichte intimidatie’.

COC indoctrinatie

Homo- en genderpropaganda in Nederland. Hier is COC bezig basisschoolkinderen 'voor te lichten' over homoseksualiteit. (Foto: COC via avrotros.nl)

Schaamt u zich niet?

In een ander viraal filmpje is te zien hoe een Amerikaan achter een van de ‘drag queens’ in Dallas aanloopt en vraagt waar die mee bezig is. “Dansen voor kleine kinderen? Schaamt u zich niet?” De scheldende travestiet weet niet hoe snel hij zich uit de voeten moet maken.

Don't Say Gay

Er woedt in de Amerikaanse samenleving een hevige strijd rondom lhbt-propaganda en genderideologie, die veelal van bovenaf wordt opgelegd en waar gewone Amerikanen niets van moeten hebben. Grote bedrijven als Amazon vergoeden de onkosten van werknemers die naar een andere staat moeten reizen voor hormoonbehandeling. Tegelijk maken conservatieve staten wetgeving om genderideologie uit te bannen. Denk aan de zogenaamde Don’t Say Gay-wet in Florida, die leerkrachten op openbare scholen verbiedt in de klas over seksuele oriëntatie of genderidentiteit te spreken.

Grooming

Volgens Human Rights Campaign, een Amerikaanse lhbt-belangenclub, zijn er dit jaar al 320 anti-lhbt-wetten aangenomen in de hele VS. Dat is goed nieuws en past in de trend dat in westerse landen lhbt-propaganda en genderideologie op steeds meer weerstand stuit. Ook in Nederland, waar bijvoorbeeld seculiere partijen zich uitspreken tegen ‘woke’, is dit zichtbaar. Maar er zal nog heel veel strijd – en gebed – nodig zijn, voordat in ons land kinderen veilig zijn voor ‘grooming’ van perverse volwassenen.

Laatst bijgewerkt: 15 juni 2022 13:52

Doneer