NPO en Rutgers blijven kinderen seksualiseren met nieuwe videoserie

Ouders moeten kinderen afschermen van horror

NPO en Rutgers blijven kinderen seksualiseren met nieuwe videoserie

In samenwerking met het liberale kennisinstituut Rutgers publiceert de NPO een nieuwe serie video’s gericht op jonge kinderen waarin op platte en vulgaire wijze ‘seksuele voorlichting’ wordt gegeven bij monde van ‘Dokter Corrie’. De video’s verschijnen op televisie en het YouTube-kanaal van NPO Zapp, de kinderzender van de NPO.

Alle leeftijden

De video’s zijn bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar en gaan over seksuele omgang “en alles wat daarbij komt kijken”. Dit alles in een “taal die past bij de ontwikkelingsfase van kinderen”. In de praktijk betekent dit platvloers taalgebruik over geslachtsdelen en het hebben van seksuele gemeenschap.

Drcorrie yt reactie voor kinderen 1024x350

“Is dit wel voor kinderen”, vraagt iemand zich af. Blijkens de officiële reactie van de NPO Zapp-redactie is het niet slechts voor kinderen vanaf 9 jaar maar voor alle leeftijden.

Lhbt-propaganda

Als ‘Dokter Corrie’ dan uitlegt wat geslachtsgemeenschap is, begint ze op banale wijze te vertellen dat twee vrouwen dat kunnen hebben, daarna dat twee mannen dat kunnen hebben en dan pas komt de natuurlijke omgang tussen een man en een vrouw aan bod. Echte propaganda van Rutgers dat het afbreken van de ‘heteroseksuele normativiteit’ en ‘traditionele rolpatronen’ als doelstelling heeft.

Lees ook: Hoe Rutgers de aanval opent op vaderschap – én moederschap

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

Prostitutie: "heel normaal"

De natuurlijke neiging van kinderen om abnormale zaken abnormaal te vinden wordt door de videoseries van Dokter Corrie vakkundig bewerkt. De boodschap van een video uit een eerdere jaargang is bijvoorbeeld dat prostitutie heel normaal is. “Zoals je ook een brood koopt of een nieuwe trui”, verzekert Dokter Corrie de onbevangen kinderen.

Schaamte

In die video komt een prostituee aan het woord die het “heel leuk” vindt, “die interactie met mensen”. “Ik vind niet dat ik iets doe waarvoor ik me moet schamen”, maar over een mogelijk andere werkgever zegt ze: “Als je moet kiezen uit honderd mensen, kies je niet iemand die achter het raam heeft gezeten”. Misschien toch iets om je voor te schamen?

Drcorrie prostituee 1024x690

Het imago van de prostitutie wordt keurig opgepoetst door een prostituee op de Wallen aan het woord te laten die er relatief gewoon uitziet, in tegenstelling tot de onzedelijke presentatie die normaal is bij publieke vrouwen achter het raam. De boodschap aan kinderen: dit is de normaalste zaak van de wereld.

Rolmodellen

Mochten kinderen – en vooral jonge jongens – nog twijfelen over prostitutiebezoek op latere leeftijd dan zijn daar twee mannelijke bekende rolmodellen om die twijfel weg te nemen: de stoere racecoureurs Tim en Tom Coronel. Zij geven allebei ruiterlijk en zonder schaamte toe in het verleden “het met een prostituee te hebben gedaan”. Het is “niet iets om je voor te schamen” zegt Tim, waarop Tom aanvult: “Het is toch gewoon normaal?”.

Drcorrie prostitutie coronel 1024x690

Tim en Tom Coronel zijn bekende en in materieel opzicht succesvolle rolmodellen voor jongens. De tweelingbroers, beiden racecoureur en ondernemer, vertellen basisschoolkinderen zonder gêne dat prostitueebezoek volstrekt normaal is.

Protest

In 2013 was er veel ophef over het programma van Dokter Corrie dat deel uitmaakte van het Schooltv Weekjournaal dat vanwege de grote educatieve waarde ook veel op christelijke scholen gebruikt wordt. Meer dan 8.000 ouders ondertekenden een petitie om het programma te stoppen. De SGP en ChristenUnie stelden meerdere Kamervragen die toenmalig staatssecretaris Sander Dekker (Media) wegwuifde door de rubriek van Dokter Corrie “informatief en best grappig” te noemen.

Kinderen seksualiseren

Rutgers heeft decennialang gepleit voor legale seksuele omgang met kinderen. In het programma van Dokter Corrie worden kinderen als mensen met volwaardige seksualiteit benaderd. De enige regel die nog telt is dat je ‘nee’ moet kunnen zeggen, alle andere grenzen zijn opgeheven.

Drcorrie yt nee 1024x576

De seksuele revolutie heeft alle regels rondom seksuele omgang weggeslagen en teruggebracht tot het credo “als er maar ‘consent’ is”. Dokter Corrie leert de kinderen dat je ‘nee’ mag zeggen.

Teken de petitie

Rutgers en de NPO gaan met belastinggeld schaamteloos verder met deze subversieve uitzendingen. De onschuld van basisschoolkinderen wordt bewust afgebroken en afwijkend en losbandig seksueel gedrag wordt gepromoot. Teken daarom onderstaande petitie aan Arie Slob (ChristenUnie), minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media om deze videoserie onmiddellijk te stoppen!

Laatst bijgewerkt: 24 november 2023 07:11

Doneer