Gezin in Gevaar plaatst billboards: "Gods huwelijk = 1 man + 1 vrouw"

Billboard van Gezin in Gevaar langs de snelweg in Waalwijk.

Gezin in Gevaar plaatst billboards: "Gods huwelijk = 1 man + 1 vrouw"

THEMA'S:

Het huwelijk zoals God het heeft ingesteld - één man en één vrouw, tot de dood hen scheidt - ligt steeds meer onder vuur. Niet alleen wordt de vanzelfsprekendheid van man + vrouw ondermijnd, maar zelfs actief bestreden. Het 'homohuwelijk' pretendeert op gelijke voet te staan met het normale huwelijk. Het oprukkende transgenderisme ontkent de binaire realiteit van onze geslachtelijkheid. En alsof dat nog niet genoeg is, is echtscheiding en -breking van alle taboes ontheven. Daarom voert Gezin in Gevaar actie tegen al deze leugens en verdraaiingen van het normale huwelijk met 25 reusachtige billboards.

Gods huwelijk GIG

Het ontwerp van de billboard.

Waarheid onder druk door lhbt-censuur

De billboards staan langs snelwegen in heel Nederland, met daarop de boodschap: "Gods huwelijk = 1 man + 1 vrouw". Het verkondigen van deze basale waarheid staat onder toenemende druk. Agressieve en soms zelfs gewelddadige lhbt-activisten willen alle tegenstemmen tot zwijgen brengen. De campagne Gezin in Gevaar merkt dat aan de frequente cancelling door media- en techbedrijven. Nergens is zoveel intolerantie als bij de zelfbenoemde 'toleranten' van lhbt-links. Tegelijk zien we dat voor elke deur die men in het gezicht dichtgooit, er meerdere open gaan. Ondernemers bieden hun diensten aan, omdat ze juist waarde hechten aan de pro-gezinsboodschap.

Door God ingesteld

Het huwelijk is de hoeksteen van de samenleving. Bij de schepping van het eerste mensenpaar stelde God meteen het huwelijksverbond in tussen één man en één vrouw. Het eerste gebod dat Adam en Eva krijgen is dat ze vruchtbaar en talrijk moeten zijn (Gen. 1:28). Adam hechtte zich aan zijn vrouw waardoor zij tot één vlees werden (Gen. 2:24). Binnen deze eenheid kunnen kinderen opgroeien en gezinnen floreren.

Lees ook: Onderzoek wijst altijd naar het huwelijk als weg naar stabiele toekomst

In de D66-optiek is huwelijk maandelijks opzegbaar abonnement

Echtscheiding is dan ook een grove schending van Gods ontwerp voor het huwelijk. Christus wond er geen doekjes om. 'Wat God samengevoegd heeft, laat de mens dat niet scheiden' (Mat. 19:6). Een partij als D66 denkt hier heel anders over. Zij behandelen het huwelijk als een maandelijks opzegbaar abonnement. In 2021 sneuvelden er bijna 26.000 huwelijken in Nederland. Sinds de Seksuele Revolutie is het aantal echtscheidingen bijna verviervoudigd, met alle gevolgen van dien. Naast de schade aan zowel man als vrouw zijn vooral kinderen de dupe van echtscheiding.

'Homohuwelijk' grove verdraaiing van Gods ontwerp

Omdat het huwelijk primair ontworpen is voor het voorbrengen van kinderen, kunnen twee mannen of twee vrouwen nooit aan dit beeld voldoen. Het tweede doel van het huwelijk is de lichamelijke, emotionele en geestelijke verbinding tussen man en vrouw. Ook hier kunnen twee mannen of twee vrouwen niet aan voldoen vanwege het ontbreken van complementaire geslachtsorganen. Het derde doel voor het huwelijk is het tegengaan van seksuele immoraliteit. Omdat de Heilige Schrift en de Kerk vanaf het begin homoseksuele 'gemeenschap' zélf als seksuele immoraliteit beschouwt, kan ook aan dit doel niet worden voldaan. Ten slotte is het huwelijk de weerspiegeling van de relatie tussen Christus en de Kerk (Ef. 5:22-33) waarbij de man Christus vertegenwoordigt en de vrouw de Kerk.

Bestel nu gratis: De waarheid over homoseksualiteit

'Mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen'

Een andere grove aanval op Gods ontwerp voor het huwelijk gaat zelfs een stapje dieper. De mannelijkheid of vrouwelijkheid - een binaire realiteit - van de mens wordt steeds meer onder vuur genomen. Het transgenderisme wordt op steeds meer plekken en steeds dwingender aan steeds jongere mensen opgedrongen. Dit heeft als gevolg dat steeds meer jonge mensen, vooral tienermeiden, zichzelf tot transgender verklaren. Dit terwijl God ieder mens mannelijk of vrouwelijk geschapen heeft. Uiterst zeldzame afwijkingen ondermijnen deze realiteit niet. Er worden ook mensen geboren met drie armen, maar verandert niets aan de norm dat ieder mens er twee hoort te hebben. God is degene die ons schept en niet de mens zelf.

Lees ook: Baanbrekend onderzoek wijst naar groepsdruk en psychische problemen als hoofdoorzaken voor genderdysforie

'Gods huwelijk = 1 man + 1 vrouw'

Daarom voert Gezin in Gevaar actie tegen de ondermijning van het huwelijk. Met 25 reusachtige billboards getuigen we van de eeuwige waarheid dat God Degene is die het huwelijk ingesteld heeft. Veel Nederlanders zullen in hun geweten worden aangesproken, anderen zullen worden bemoedigd. Naar schatting zullen de billboards door zo'n 9 miljoen mensen worden gezien. Met deze acties laten we weten dat de gender- en lhbt-ideologen er niet in geslaagd zijn om het christelijk getuigenis aangaande het huwelijk het zwijgen op te leggen. Meer acties volgen.

Laatst bijgewerkt: 2 mei 2023 09:23

Doneer