Gezin in Gevaar lanceert petitie tegen lhbt-lespakket van COC

Gezin in Gevaar lanceert petitie tegen lhbt-lespakket van COC

Homolobbyclub COC wil een lespakket ontwikkelen voor kinderen vanaf zes jaar. Kleuters krijgen 'gender' en 'seksuele diversiteit' over zich heen. Gezin in Gevaar komt in verweer.

'Genderdiversiteit op de basisschool'

"We zijn op zoek naar basisschool docenten van groep 3 t/m 6 voor een nieuwe leerlijn over seksuele en genderdiversiteit op de basisschool." Zo tweette het COC in maart 2022. "Dit is niet normaal", reageerde een ouder. "Dit gaat te ver, laat kinderen kind zijn! Mijn hemel waar zijn we in beland."

Twijfels zaaien over 'echte' geslacht

Ouders reageren zo negatief omdat ze haarfijn aanvoelen wat het COC wil. Dat is: seksuele perversie en genderideologie opdringen aan kwetsbare kleuters. Kinderen van nog maar zes jaar worden aan het twijfelen gebracht over hun 'echte' geslacht. Daarnaast worden homoseksuele handelingen verheerlijkt.

In strijd met Gods Schepping

Dit is niet alleen schadelijk voor kinderen, het is ook in strijd met Gods Schepping. "Man en vrouw schiep God hen", zo zegt de Heilige Schrift. Laat kinderen deze waarheid leren, niet de leugens en zonden van het COC.

Teken de petitie!

De campagne Gezin in Gevaar laat het hier niet bij en doet een dringend verzoek aan onderwijsminister Wiersma: houdt de COC-leerlijn alstublieft buiten alle scholen. Bescherm kinderen tegen seksuele indoctrinatie door COC! Teken nu de petitie:

Bescherm kinderen tegen seksuele indoctrinatie door COC!

Meer lezen over de aanval op COC op de onschuld van kinderen?

Lees ook: Twitteraars vallen over seksualisering van kleuters door COC: “Dit is niet normaal”

Lees ook: SGP wil onderzoek onderwijsinspectie van COC-lesmateriaal

Lees ook: AVROTROS helpt COC om bij kinderen homoseksualiteit te promoten

Laatst bijgewerkt: 10 mei 2022 15:53

Doneer