Gezin in Gevaar komt met nieuw boek: "De waarheid over homoseksualiteit"

Gezin in Gevaar komt met nieuw boek: "De waarheid over homoseksualiteit"

THEMA'S:

Trouwe donateurs kregen het al op de deurmat, maar sinds vandaag is het kosteloos beschikbaar voor alle geïnteresseerden: het nieuwe boek De waarheid over homoseksualiteit van de campagne Gezin in Gevaar.

Eindeloze lhbt-propaganda

Homoseksualiteit is een speerpunt van de Seksuele Revolutie. Het is de ultieme vorm van steriele seksualiteit, waarin voor kinderen geen plaats is. Evenmin voor eerbied voor Gods geboden. Vandaar de eindeloze lhbt-propaganda, met regenboogzebrapaden, Roze Vrijdagen en het ‘homohuwelijk’. Wie zich verzet, wordt gedemoniseerd.

Eeuwige principes en actuele voorbeelden

Het boek De waarheid over homoseksualiteit bestrijdt de desinformatie van lhbt met de feiten. Vanuit de Heilige Schrift, de Kerkleer, de natuurwet en de wetenschap. Door eeuwige principes en actuele voorbeelden wordt glashelder wat homoseksualiteit nu echt is.

Het huis van de homoseksuele lobby is op zand gebouwd

De homoseksuele lobby lijkt oppermachtig, maar is een huis op zand gebouwd. Door de feiten onder ogen te zien en ons uit te spreken, kunnen we ons met succes verweren tegen de desinformatie en gezamenlijk strijden voor een samenleving waarin opnieuw Gods huwelijk en het gezin centraal staan.

Bestel kosteloos de brochure De waarheid over homoseksualiteit:

Bestel nu gratis: De waarheid over homoseksualiteit

Laatst bijgewerkt: 18 oktober 2022 16:43

Doneer