Drag queens en kinderen: nog een gruwel!

Drag queens en kinderen: nog een gruwel!

THEMA'S:

Na het beroemde "baby party cabaret" in Bordeaux, georganiseerd door een "drag queen" en gericht op kinderen van 0 tot 3 jaar, is er een nieuwe en even verachtelijke vondst van de aanhangers van de gendertheorie.

Heropvoeding

In het Franse Lamballe organiseert de Bretonse gemeente drie maanden lang intensieve propaganda over "feminisme, genderminderheden en de strijd tegen discriminatie". De titel van deze heropvoeding van de bevolking is ondubbelzinnig: "Geëmancipeerd: drie maanden activiteiten om uw vooroordelen te overwinnen!"

Lees ook: Verbazend! Hoe kinderlijke onschuld angst zaait onder 'drag queens'

Peuters in het vizier

Ook kinderen zijn doelwit hiervan. Naast de propagandaconferenties zullen de dragqueens van het Franse Broadway-gezelschap worden uitgenodigd om op te treden in de mediatheek voor een show met de titel "Het leven in Drag". Na deze "show" zullen de Drag Queens verhalen vertellen aan kinderen "vanaf 3 jaar"! En om ervoor te zorgen dat de kleintjes hen willen imiteren, krijgen de kleuters een make-up sessie aangeboden! Het is gewoon walgelijk.

Logisch gevolg van de gendertheorie

Helaas wordt dit soort gruwel gemeengoed naarmate de gendertheorie zich verspreidt en lijkt het erop dat dit soort schandalige ‘voorstellingen’ een sneeuwbaleffect heeft... Kinderen komen steeds vaker in aanraking met drag queens - mannen die zich als vrouw verkleden, vaak met schandalige make-up - die behoren tot de homoseksuele nachtleven.

Bescherm kinderen tegen seksuele indoctrinatie door COC!

Kinderen beschermen

Het is onze plicht dergelijke gruwelen aan de kaak te stellen en onze kinderen en kleinkinderen te verdedigen. Heeft onze Heer ons niet gezegd: "Maar wie een van deze kleinen, die in Mij geloven, doet struikelen, het zou beter voor hem geweest zijn dat een molensteen aan zijn hals gehangen was en hij in de diepte van de zee gezonken was” – (Mattheüs 18:6)?

Bron: https://www.breizh-info.com/2022/12/31/212978/lamballe-des-drag-queens-a-la-bibliotheque-pour-raconter-des-histoires-aux-enfants-a-partir-de-3-ans/

Dit artikel verscheen eerder op avenirdelaculture.info

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2023 13:10

Doneer