Catwalks, leernichten en pedofielen op mars: hoe pedofilie ingang vindt via de Pride

Pedofiele activist Nelson Maatman wappert met de pedovlag tijdens Pride Walk. De politie (rechts) doet niets.

Catwalks, leernichten en pedofielen op mars: hoe pedofilie ingang vindt via de Pride

THEMA'S:

Een schokkende foto doet de ronde op sociale media. We zien een stuk of tien leernichten. Ze zijn naakt, op kisten, onderbroek en tuigje na. Op de voorgrond staat een meisje, een peuter nog, bij een schommel. Een tafereel om trots op te zijn, vindt de organisatie van Amsterdam Pride 2021. Die meldt in een persbericht dat een “gerenommeerde jury” de foto uitroept tot de “meest esthetische” van de Pride.

Schieten in eigen voet

Een tafereel om voor te schamen, vinden veel Nederlanders. Op sociale media zijn de reacties dan ook niet mals. Zelfs sympathisanten van de lhbt-ideologie spreken hun walging uit. Ze uiten openlijk hun zorgen dat ‘het beeld homofoben bevestigt in hun vooroordelen.’ Amsterdam Pride schiet in zijn eigen voet, zelfs met leren kisten aan.

Foto pride 30 procent

Kinderen worden betrokken

De foto, die wij om morele redenen alleen vervaagd weergeven, is een toonbeeld van hoe kinderen betrokken worden bij homoseksualiteit. Het meisje lacht vrolijk. Ze is te jong om te begrijpen wat er gebeurt. In andere foto’s, die we überhaupt niet tonen, zien we kinderen al actiever betrokken worden bij volwassenen die hun seksuele fetisj uitleven. Nog een stap verder zet het Amerikaanse jongetje Desmond, dat in nachtclubs dansshows houdt terwijl homoseksuelen hem geld toewerpen. Je kunt het gerust kinderprostitutie noemen.

Catwalk voor 11-jarigen

Amerikaanse toestanden, zou je denken, waar de nuchtere Nederlandse homoseksuelen van Pride niets van moeten hebben. Dat is naïef gedacht. De organisatie van Amsterdam Pride hield in 2019 nog een catwalk, waar kinderen vanaf 11 jaar in weinig verhullende kleding paradeerden in het volle zicht van homoseksuelen. Op steenworp afstand stonden de pedofielen van ‘Kinderbevrijdingsfront’ te flyeren voor legale seksuele omgang met kinderen. Als strontvliegen waren ze afgevlogen op de ontlasting.

Lees ook: Hypocriet: Gay Pride klaagt over pedo's, maar laat 11-jarigen op de catwalk

Wapperen met de 'child love-vlag'

De politie hield de pedofielen in 2019 staande. De organisatie van Pride distantieerde zich onmiddellijk. In 2021 mogen de pedofielen Nelson Maatman – recent nog opgepakt voor het bezit van kinderpornografie – en Marthijn Uittenbogaard gewoon meelopen met de Pride Walk. Langs de stroom mensen mocht Maatman wapperen met de 'child love-vlag', een regenboog met vlinder erop die volgens hem staat voor ‘alle relaties die mogelijk zijn’ tussen volwassene en kind. De politie stond erbij en deed niets.

Afb2

Pedofiele activist Marthijn Uittenbogaard op de Pride, omhuld met de regenboogvlag-met-vlinder die de banier van de 'pedo-emancipatie' moet worden.

Sidney Smeets

Alleen in het park, waar voorafgaand aan de Pride Walk toespraken waren, sprak de politie Marthijn Uittenbogaard aan. De pedofiele activist kon daarbij rekenen op de juridische bijstand van zijn raadsman Sidney Smeets. U weet wel, de landelijk bekende strafrechtadvocaat die in april 2021 moest aftreden als D66-Tweede Kamerlid vanwege seksuele avances richting tienerjongens. Smeets fantaseerde op Twitter zelfs hardop over seksuele omgang met minderjarigen. Na zijn aftreden heeft Smeets een doorstart gemaakt als advocaat en opiniemaker. Sinds kort is hij weer advocaat van Marthijn Uittenbogaard, zo meldde de activist op Twitter.

Pedofilie zit in DNA van lhbt-beweging

Waarom doen pedofielen graag mee aan de Pride? En waarom laat Pride dit toe? Een belangrijke reden is dat pedofilie in het DNA van de lhbt-beweging zit. Van aanvang af aan heeft de lhbt-beweging zich hardgemaakt voor de legalisering van seksuele omgang met kinderen. Lhbt-icoon Harvey Milk was een pederast met een voorkeur voor 16-jarige jongens met drugsproblemen. De internationale lhbt-koepel ILGA, die ook subsidie ontvangt van de Nederlandse overheid, had jarenlang de pedolobbygroep NAMBLA als lid.

D66 en Rutgers kwamen op voor pedofilie

In Nederland ijverden PvdA-senator Edward Brongersma en GroenLinks-voorzitter Herman Meijer voor legalisering van pedoseksualiteit. Maar ook het Humanistisch Verbond, COC, D66 en Rutgers kwamen in 1979 met een petitie op voor dit doel. Toenmalig VVD-leider Ed Nijpels voerde eenzelfde pleidooi in de Tweede Kamer, tot consternatie van de christelijke partijen.

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

'Kinderseksualisme'

In de jaren 1990 veroorzaakt de affaire-Marc Dutroux een schokgolf in de publieke opinie waardoor de lhbt-beweging snel afstand nam van de pedofielen. Er bleef echter een onderstroom van wat we ‘kinderseksualisme’ kunnen noemen: het idee dat kinderen een rijk seksueel leven (moeten) hebben. Volwassenen moeten dat stimuleren. Vanuit dit idee zijn de seksuele voorlichtingsmethoden van Rutgers gemaakt. Ze laten kinderen afbeeldingen van seksuele omgang zien en leren minderjarigen hoe zichzelf te bevredigen. Waarom zou een volwassene dit überhaupt aan kinderen willen brengen? Speelt hier niet meer dan pedagogisch idealisme?

Sodom en Gomorra

Anders dan in 2019 nam de Pride-organisatie in 2021 geen afstand van de pedofiele activisten. De stilte, ook van de mainstream media, is oorverdovend. De stilte zal evenwel steeds vaker vallen. Een evenement dat publiekelijk de ernstige zonden bejubelt van Sodom en Gomorra, zal verder in de poel van het verderf wegzakken. Zolang wij ons niet volledig bekeren tot God en Zijn geboden van kuisheid, blijft de stinkende wond van pedofilie gestaag etteren.

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Laatst bijgewerkt: 4 mei 2022 13:47

Doneer