Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Een kritisch onderzoek

Schoolboeken moeten kinderen wijzen op het belang van deugden en de christelijke moraal. Maar wie moderne schoolboeken openslaat, ziet eerder ondeugd en immoraliteit. Kinderen worden geïndoctrineerd met de geest van de Seksuele Revolutie, die huwelijk en gezin misprijst en seksuele ontsporing loftprijst.

Dit rapport analyseert hoe de Seksuele Revolutie de kinderlijke onschuld tot slagveld heeft gemaakt. Aan de hand van vele voorbeelden toont het hoezeer schoolboeken doordrenkt zijn met seksuele perversie. Maar het biedt ouders, politici en docenten ook handvatten om de strijd aan te binden met de Seksuele Revolutie in het onderwijs.

Ja, stuur mij gratis Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.