Campagneleider Gezin in Gevaar te gast bij Ongehoord Nederland

Campagneleider Gezin in Gevaar te gast bij Ongehoord Nederland

THEMA'S:

Campagneleider Hugo Bos was woensdag 28 april te gast bij Ongehoord Nieuws, een televisieprogramma van de omroep Ongehoord Nederland. Hij was uitgenodigd om te vertellen over indoctrinatie van kinderen in het onderwijs. Met de publicatie van het schoolboekenrapport Seksuele indoctrinatie in schoolboeken en talloze artikelen over dit onderwerp, geldt Hugo Bos inmiddels als een autoriteit op dit gebied. Ook te gast waren Harm Beertema van de PVV en Shashi Roopram, politiek antropoloog.

'We zien een kanteling'

Bij aanvang van het programma krijgt Hugo Bos de vraag voorgelegd of Gezin in Gevaar terrein wint met de strijd tegen ‘woke’. Hij memoreert dat toen hij stichting Civitas Christiana oprichtte, iedereen om hem heen dacht dat het niets zou worden. Nederland was ‘vrijzinnig, links, modernistisch’, wat moest hij daar als katholiek, als conservatief. Maar er kwam meteen massale steun, zozeer zelfs dat parlementariërs als Erik van Ginneken (D66) nu hun zorgen uitspreken over de invloed van Gezin in Gevaar in de politiek. “We zien een kanteling, zo langzamerhand,” zegt de campagneleider tevreden.

Jonge kinderen

Het hoofdonderwerp van de uitzending is linkse indoctrinatie in het onderwijs. Op Nederlandse scholen krijgen kinderen op steeds jongere leeftijd lessen over seksuele geaardheid, ‘genderidentiteit’ en andere, soms zeer expliciete seksuele onderwerpen. Het lesmateriaal, dat deels rechtstreeks afkomstig is van homolobbyorganisatie COC, zet kinderen aan te twijfelen over hun biologische geslacht. Kinderen van 0-4 jaar moeten zich bewust worden van de eigen gender-identiteit en kinderen van 4-6 jaar moeten praten over seksuele onderwerpen, zo staat in een richtlijn van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Alle remmen gaan los

Wordt deze indoctrinatie steeds erger, vraagt presentatrice Arlette Adriani? Ja, alle remmen gaan los, zegt Hugo Bos. Veel ouders kiezen voor thuisonderwijs, omdat de indoctrinatie van jonge kinderen op scholen steeds erger wordt. De stem van ouders telt niet meer mee. Kinderen moeten soms verplicht seksuele voorlichting bijwonen, zelfs als de ouders van te voren met de leerkracht afgesproken hadden dat hun kinderen weg mochten blijven. Kinderen van 5 en 6 jaar moeten volgens de WHO al leren over ‘jezelf betasten’ en andere zeer expliciete onderwerpen, aldus de campagneleider van Gezin in Gevaar.

Invloed ouders tegengaan

Waarom wordt er gekozen voor seksuele indoctrinatie bij zulke jonge kinderen? Dat is bewust, omdat die het meest ontvankelijk zijn voor indoctrinatie, legt Hugo Bos uit. De invloed van de ouders moet vanaf het allereerste begin tegengegaan worden, want die voeden meestal niet op volgens de genderideologie maar hebben een traditionele kijk op het gezin. En dat is genderideologen een doorn in het oog.

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Doperwtjes

Harm Beertema, Tweede Kamerlid voor de PVV, valt hem bij. De snelheid waarmee deze seksuele indoctrinatie toeneemt, is enorm. Hij noemt het ‘agressie’ die met de dag erger wordt. Hij vindt het absurd dat kinderen van 5 of 6 jaar al moeten leren over masturbatie. Beertema citeert iemand die zei: “Op die leeftijd was ik nog bezig met een experiment hoeveel doperwtjes ik in mijn neus kon krijgen.” Er is geen zelfreflectie bij leerkrachten, schoolbesturen of ministers, is zijn ervaring.

Zuivere kinderziel

Zit er aan deze ontwikkeling een kant die misschien wel goed is voor kinderen, vraagt de presentatrice? Nee, is Hugo Bos resoluut. Je moet zulke onderwerpen zover mogelijk weghouden bij kinderen. Ook het gebruik van smartphones bij kinderen is daarom een gevaar. We moeten goed oppassen dat de zuiverheid van een kinderziel behouden blijft en dat ze geen dingen zien of meekrijgen waardoor ze bedorven worden.

Wilt u deze uitzending van Ongehoord Nieuws terugkijken? Ga naar: https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/28-04-2022/VPWON_1339249

Laatst bijgewerkt: 16 mei 2022 15:42

Doneer