46 seconden duurde het voordat de Italiaanse boksster Angela Carini (25) huilend de handdoek in de ring gooide. Ze moest het opnemen tegen een Algerijnse man van bijna 1 meter 80 die doet alsof hij een vrouw is.
‘Transbokser’ beukt vrouw in elkaar. Olympisch Comité verdedigt hem
Huiselijk geweld, waarbij een man zijn vrouw in elkaar slaat, kan in een christelijke samenleving op universele veroordeling rekenen. Mannen horen vrouwen te beschermen, te allen tijde. Dat is het voorbeeld van Christus. Daar denkt het Internationaal Olympisch Comité (IOC) kennelijk anders over. Zij lieten een getranste kerel een vrouw afranselen. De stilte van feministen is oorverdovend.
‘Ben nog nooit zo hard geslagen’
Ze was helemaal in tranen, de 25-jarige Italiaanse boksster Angela Carini. Na 46 seconden staakte ze het Olympische gevecht. Het was voor iedereen duidelijk dat ze nooit kon winnen. Ze moest het namelijk opnemen tegen een man die zich voordoet als vrouw, de Algerijn Imane Khelif. Overstuur en buiten adem klaagt Carini tegen de pers dat ze ‘nog nooit zo hard is geslagen’ in haar sportcarrière. Ze noemt het beestje echter niet bij de naam: “Ik ben hier niet om te oordelen. Het is niet aan mij om te zeggen of het eerlijk of oneerlijk is”, aldus de boksster.
Mannelijk voordeel
De reden dat er een speciale vrouwentak bestaat bij sporten is vanwege het overduidelijke biologische voordeel van mannen ten opzichte van vrouwen. Door hun grotere longen, superieure spierkracht, en hardere en grotere botten zijn vrouwen zelfs in de top niet opgewassen tegen mannen. Professionele vrouwenvoetbalteams worden immers regelmatig dik ingemaakt door teams van veertien- en vijftienjarige jongens. Zelfs bij een niet-fysieke sport als darten zijn mannen biologisch in het voordeel. Bij boksen wordt deze discrepantie pijnlijk duidelijk, zoals ook blijkt uit de 46 seconden durende afranseling van Carini. De beelden zijn niet om aan te zien.
Testosteron
Waarom zou het IOC het in haar hoofd halen om Imane Khelif tegen een vrouw te laten vechten? Hij is overduidelijk veel groter en gespierder dan zijn vrouwelijke tegenstander. De Algerijn heeft zichzelf enige tijd geleden transgender verklaard, en mag daarom tegen vrouwen vechten. Als rechtvaardiging voor dit overduidelijk oneerlijke gevecht wordt zijn testosteronspiegel aangehaald. Die zou op het moment van de afrossing van Carini laag genoeg zijn. Hierdoor zou het biologisch voordeel weg zijn, zo is de beredenering. Dit slaat echter nergens op, aangezien Khelif zijn hele leven tot zijn ‘transitie’ testosteron heeft aangemaakt waardoor hij een permanent voordeel heeft. Zijn botten zijn dikker en harder, spieren groter en zijn schouders zijn breder. Een tijdelijke verlaging in testosteron maakt dit niet opeens ongedaan.
Wanvertoning
Na de aftuiging van Carini ontstond flinke ophef. Mensen zijn ontzet over deze wanvertoning op de Olympische Spelen. Het onsportieve gedrag van Khelif, die triomfantelijk juicht nadat hij een vrouw heeft afgerost, komt hem dan ook op flinke kritiek te staan. Het IOC neemt de getranste kerel echter in bescherming. Ze geven aan “bedroefd” te zijn “door de verbale mishandeling” van Khelif. Droefenis over de fysieke mishandeling van Carini zou meer op zijn plek zijn. In tegenstelling tot andere sportbonden wordt geen DNA-test gedaan, maar alleen gekeken naar de testosteronspiegel. Dit om “discriminatie” tegen te gaan, aldus het IOC.
Werkelijkheid wint altijd
Als er een les is die hier geleerd kan worden is het wel dat de werkelijkheid altijd zal zegevieren. Veel mensen geloven, dankzij de royaal gesubsidieerde lhbt-lobby, dat er geen fundamenteel verschil zou bestaan tussen mannen en vrouwen. Daarom, ieder die een vrouw zegt te zijn, is er een, volgens de regenboogbrigade. Dit radicale en destructieve relativisme is het rechtstreekse gevolg van het ontkennen van God als de Schepper van de mensheid. Hij heeft ons man en vrouw gemaakt, naar Zijn beeld. Op het moment dat die realiteit losgelaten of ontkend wordt, denkt de mens zichzelf naar zijn of haar eigen beeld te kunnen maken, met alle gevolgen van dien. De werkelijkheid laat zich echter niet relativeren.
Laatst bijgewerkt: 2 augustus 2024 13:46