Ontslagen om kritiek op lhbt: een lot dat steeds meer Nederlanders treft

De laan uitgestuurd worden vanwege je christelijke opvatting over seksualiteit. Het overkomt steeds meer mensen.

Ontslagen om kritiek op lhbt: een lot dat steeds meer Nederlanders treft

THEMA'S:

Op staande voet ontslagen. Dat word je niet zomaar in Nederland. Het overkwam een IT’er, die de campagne Gezin in Gevaar benaderde met zijn verhaal. Zijn 'ernstig vergrijp': kritiek op de promotie van lhbt.

Indrukwekkende staat van dienst

De IT’er heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in de fintech, de sector die zorgt dat je soepel een bestelling op Bol.com kunt afrekenen. Jarenlang werkte hij voor de beste bedrijven. Een vakman die gepassioneerd over zijn werk vertelt. Geen hork maar een mensenmens met oprechte interesse in klanten én collega’s.

Comité voor diversiteit en inclusie

Toch stak een collega een dolk in zijn rug. De IT’er had namelijk in een online meeting kritiek geuit op de diversiteits- en inclusieplannen van een speciaal comité binnen het bedrijf. In vertrouwen, aannemend dat zij zijn zorgen zou delen. Dat vertrouwen werd beschaamd, toen beelden van de meeting bij de HR-afdeling terechtkwamen. Daarop volgde ontslag op staande voet voor de vader van jonge kinderen.

Lees ook: Genderneutrale regenboogmuisjes vallen niet in de smaak: “idioterie”

Woke-terreur

Denk niet dat mijn geval uniek is, benadrukt de IT’er aan Gezin in Gevaar. Er heerst een ware woke-terreur in de IT-wereld. Bedrijven waar het programmeerwerk bijna uitsluitend door heteroseksuele jongemannen van Europese komaf gedaan worden, publiceren hippe filmpjes met Somalische queer moslima’s over 'diversiteit als onze kracht'. Het zijn meestal communicatiemedewerksters die geen regel kunnen programmeren.

Verspreiden van lhbt-propaganda is verplicht

De bedrijfspropaganda links laten liggen is niet mogelijk. Het verspreiden van de filmpjes op LinkedIn is verplicht. Zo worden mensen in gewetensnood gebracht. Ze worden gedwongen om mee te werken aan de verheerlijking van homoseksualiteit, transgenderisme en kritische rassentheorie. Wie een gezin met jonge kinderen heeft, moet sterk in zijn schoenen staan om dan te weigeren. Des te groter is het offer voor de IT’er, omdat in zijn sector nu massaal ontslagen vallen: Microsoft kondigde afgelopen maand aan 10.000 man aan de kant te zetten.

Angstcultuur zit diep

De IT’er vertelt dat hij de stille steun heeft ervaren van zeer veel collega’s, die met de ogen rollen en zuchten tijdens de eindeloze diversiteits- en inclusietrainingen. Maar mensen durven zich zelden uit te spreken. De angstcultuur zit diep. Wie zijn nek uitsteekt, krijgt de volle laag van de woke-terreur. Niet alleen in de IT, ook in het onderwijs. Afgelopen twee maanden werd Gezin in Gevaar los van elkaar door twee leerkrachten benaderd.

Bestel gratis: Genderboek

Drag queens op school

De eerste werkt in een school die “het Woord van God” als leidraad in de schoolgids heeft staan, maar afgelopen jaren een drag queen uitnodigde. Drag queens zijn homoseksuelen die zich verkleden als travestieten en met kleine kinderen over seksualiteit gaan praten. Een ideale manier voor pedofielen (die meestal homoseksueel zijn) om toegang te krijgen tot kinderen. Uit bezorgdheid voor de kinderen én christelijke gehechtheid aan “het Woord van God”, maakt de docent bezwaar. Het komt hem op schorsing te staan, gevolgd door gesprekken met de schooldirecteur. Die laat zich vergezellen door juristen. De boodschap: wij werken je de deur uit.

Kinderen beschermen tegen transgenderisme

De andere leerkracht doceert in een grote stad. Iedere leerkracht wordt per e-mail opgedragen Paarse Vrijdag te promoten. De docent wijst op het gevaar van transgenderisme, dat onderdeel uitmaakt van deze ‘lhbt-feestdag’. Minderjarigen worden levenslang verminkt door de manipulaties van de transgenderlobby. Ook hier wordt zijn protest beantwoord met ‘gesprekken’ in aanwezigheid van juristen. De docent kiest uiteindelijk eieren voor zijn geld, door een schikking te treffen.

Op "zwarte school" wordt lhbt niet gepruimd

Saillant detail: dit is een zogenaamde "zwarte school", met veel leerlingen van Surinaamse, Antilliaanse en Afrikaanse afkomst. Zij zijn veelal christelijk en moeten niets hebben van homoseksualiteit. Onder leerlingen en ouders wordt dan ook heel wat gemord over Paarse Vrijdag, zo vertelt de docent. Het maakt de schoolleiding niet uit. Het doet Orwelliaans aan: "diversiteit" vraagt het eenvormig opleggen van de lhbt-agenda, net als "inclusie" aanzet tot de exclusie van christenen.

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

Kabinet valt Gezin in Gevaar aan

Ondertussen publiceert kabinet-Rutte IV een brief aan de Tweede Kamer. Daarin klaagt het over ‘tegenwerking van lhbt’, waarbij het de campagne Gezin in Gevaar citeert als één van de organisaties die "de rechten van vrouwen en lhbtiq+ personen trachten te beperken". De beschuldiging is dus niet slechts het uiten van een afwijkende mening, maar het beperken van rechten. Alsof wij pro-gezinschristenen de partij zijn die scholen en bedrijven langsgaan om homoseksuelen ontslagen te krijgen!

Lhbt-lobby is niet slachtoffer maar dader

Je vraagt je af in wat voor War-is-peace-wereld de ministers en hun ambtenaren leven. De werkelijkheid is dat lhbt niet gediscrimineerd wordt, maar gestimuleerd. Homoseksuelen hebben in politiek, media, cultuur en academia een streep voor als ‘favoriete geslachtofferde minderheid’. Als er één minderheid slachtoffer is, dan zijn het christenen, die het door God ingestelde huwelijk en gezin aanhangen. Dat eenvoudige belijden, op school en in het bedrijf, is tegenwoordig reden genoeg voor ontslag.

Tijd voor juridische actie

De campagne Gezin in Gevaar laat het daar niet bij zitten en onderzoekt actief de juridische verdediging van specifieke zaken. Uiteraard ter verdediging van de godsdienstvrijheid van het getroffen individu, maar ook om een precedent te stellen. We moeten paal en perk stellen aan de woke-terreur van lhbt.

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 17 november 2023 14:06

Doneer