LinkedIn censureert Gezin in Gevaar voor ‘beledigende content’

LinkedIn censureert Gezin in Gevaar voor ‘beledigende content’

THEMA'S:

'Transgenderisme opent de deur naar pedofilie’, en ‘drag queens vermoorden kinderlijke onschuld.’ Deze en vele andere waarheden draagt Gezin in Gevaar uit ter verdediging van het gezin zoals God het bedoeld heeft. Volgens LinkedIn zijn deze waarheden echter ‘in strijd met hun beleid’ en daarom is het account van campagneleider Hugo Bos geblokkeerd.

‘Schendingen van onze beleidslijn’

LinkedIn is een onlinesociaalnetwerksite die zich richt op het onderhouden van (zakelijke) relaties tussen vakmensen. De website is ingericht op het creëren, onderhouden en gebruiken van netwerken. Bos was hier ook actief om relaties met medestanders van Gezin in Gevaar te onderhouden. Op zijn profiel deelde hij als campagneleider geregeld artikelen van Gezin in Gevaar. Ondanks dat het delen van eigen materiaal gewoon past binnen de gebruiksvoorschriften van LinkedIn, is Bos’ account geblokkeerd “vanwege meerdere schendingen van onze beleidslijn en professionele community.”

Kritiek op de lhbt-lobby

De opgegeven reden van de blokkering was “het delen van onprofessionele of beledigende content.” In de e-mail die Bos hiervan op de hoogte stelde stonden vervolgens wat ‘voorbeelden’ van dergelijke inhoud. Dit waren allemaal artikelen die kritisch waren op de lhbt-lobby. Het blijkt dat “de verkeerde aanspreekvorm of voornaam van transgenders gebruiken” in strijd is met de beleidslijnen van LinkedIn. Met ‘verkeerd’ wordt overigens het biologisch correcte voornaamwoord bedoeld. Dit ‘vergrijp’ staat overigens in hetzelfde rijtje als iemand doodwensen en de holocaust- of slavernij ontkennen.

Bestel gratis: Genderboek

‘Wees niet haatdragend’

Het is welbekend dat de sociale mediabedrijven een flinke afwijking naar progressief links hebben. Dat ook LinkedIn met hetzelfde virus besmet is, komt dan natuurlijk niet als een verrassing. Echter, deze mate van censuur is zonder precedent. LinkedIn is duidelijk op de politiek-correcte deugdtour. Door middel van breed interpreteerbare beleidsvoorschriften als ‘wees niet haatdragend’ wekken ze de schijn op objectief te zijn. Tegelijkertijd geeft hen dit de ruimte om deze regels selectief toe te passen, overeenkomstig met hun links-progressieve agenda.

Het bredere ‘cancel’-kader

Dit is geen opzichzelfstaande aanval. In oktober van dit jaar werd ook een Facebookadvertentie van ons artikel over drag queens verwijderd, eveneens omdat het zogenaamd ‘in strijd was met hun beleidsvoorschriften’. Maar ook buiten sociale media zet politiek-correct links alles op alles om ons te cancelen. Tijdschriften, een IT-bedrijf, een radiozender en zelfs een energiebedrijf hebben Gezin in Gevaar gecanceld vanwege onze aanhoudende verdediging van Gods geboden voor gezin en samenleving. Om hun leugens te beschermen tegen de waarheid is de lhbt-lobby namelijk afhankelijk van censuur en intimidatie. Alleen in deze schaduw kan deze ideologie gedijen. Ze kunnen het licht dat Gezin in Gevaar op hen schijnt niet verdragen.

Laatst bijgewerkt: 6 december 2022 15:20

Doneer