Genderideologie: diversiteit of totalitarisme van de 21e eeuw?

Antwoorden op de belangrijkste vragen die iedereen moet weten

Dit boek is bedoeld als een informatiebron tegen de ‘gendertheorie’ - de hallucinante ideologie die beweert dat iedereen zich kan verbeelden een man te zijn, een vrouw, geen van beide, of beide tegelijk, net zoals het iemand uitkomt.

Genderactivisten zijn al volop aan het werk en infiltreren in scholen en overheid om hun perverse opvattingen op te leggen aan onze kinderen. Via wetgeving, lespakketten en schooltelevisie oefenen zij een steeds diepgaandere invloed uit op de geesten van onze kinderen, op een moment dat die het meest kwetsbaar zijn bij het vormen van hun eigen seksuele identiteit.

In de vorm van vraag en antwoord vormt dit boek een toegankelijke inleiding op de genderideologie en de wijze waarop die sluipenderwijs bezig is onze scholen binnen te dringen.

Ja, stuur mij gratis Genderideologie: diversiteit of totalitarisme van de 21e eeuw?

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.