Gezin in Gevaar waarschuwt basisscholen voor de Week van de Lentekriebels

Deze flyer geeft in één oogopslag weer hoe pervers het 'lesmateriaal' is dat Rutgers aanraadt voor de Week van de Lentekriebels.

Gezin in Gevaar waarschuwt basisscholen voor de Week van de Lentekriebels

“Een gewaarschuwd mens telt voor twee”, luidt een bekend spreekwoord. Ondanks dat het in Nederland sinds 2012 verplicht is voor scholen om aan ‘seksuele vorming’ te doen, zijn scholen in Nederland relatief vrij in de invulling daarvan. De Week van de Lentekriebels is gelukkig optioneel. Rutgers wordt wel rijkelijk gesubsidieerd en bovendien aangeduid als een “expertisecentrum”. Deze ‘wetenschappelijke’ status is voor hen de perfecte dekmantel om kinderen stilletjes onverdunde genderpropaganda op te dringen. Daarom heeft Gezin in Gevaar speciaal voor schooldirecteuren een handzame flyer gemaakt die kort uiteenzet hoe pervers en gevaarlijk de seksuele indoctrinatie van Rutgers is.

Zie hier: 10 redenen om de Week van de Lentekriebels van school te weren:

Week van de Lentekriebels flyer1
Week van de Lentekriebels flyer2
Week van de Lentekriebels flyer3

Op dit moment is Gezin in Gevaar druk fondsen aan het werven om deze flyer naar alle basisschooldirecteuren te sturen. Help dit mogelijk te maken met een donatie:

Doneer om schooldirecteuren te waarschuwen tegen Rutgers

€12.936 opgehaald van de benodigde €12.100.

Wilt u voor uzelf één of meerdere van deze flyers bestellen om andere ouders te waarschuwen? Neem contact met ons op via [email protected]

Lees ook: Rutgers promoot ‘sexting’ voor 12-jarige kinderen: “leuk en spannend”

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2024 15:45

Doneer