Transgendervrouw voert terroristische aanslag uit op christelijke basisschool

Bron afbeelding: Yumi Kimura / Wikimedia Commons

Transgendervrouw voert terroristische aanslag uit op christelijke basisschool

Liefst zeven mensen zijn afgelopen maandag omgekomen bij een schietpartij in een christelijke basisschool in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee. De dader, een 28-jarige vrouw en ‘zelf-identificerende man’ genaamd Audrey Hale, is diezelfde ochtend door de politie doodgeschoten. Uit een manifest en getekende plattegrond blijkt dat ze deze school doelbewust aanviel. Is er sprake van lhbt-gemotiveerd terrorisme, en zeggen de gevestigde media hier iets over?

Rancune

Hale is zelf ook leerling op deze school geweest, en had een manifest en een plattegrond van de school achtergelaten waaruit blijkt dat ze een volledig plan heeft gesmeed om de school aan te vallen. Uit andere documenten blijkt dat ze eerst een andere school als doelwit zou hebben, maar dat deze te streng beveiligd zou zijn. Onderzoekers geloven dat ze de aanslag uit rancune pleegde. Op het wapen dat ze gebruikte tijdens de aanslag stond het woord “hel” gekrast. Bij deze tragische gebeurtenis vonden zes onschuldigen de dood, waaronder drie kinderen van negen jaar.

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Eindelijk valt Rutgers door de mand

Framing probleem door media

De gevestigde media in Nederland en ook in de VS berichten over de aanslag. Als kernoorzaak van deze gruwelijke schietpartij claimen ze massaal het recht op het bezitten van wapens – zoals in de VS neergelegd is in het Tweede Amendement. President Biden grijpt zijn kans om maar weer eens duidelijk te maken aan het volk om (gedeeltelijk) af te zien van hun Tweede amendementsrecht. “We have to do more to stop gun violence,” zei Biden bij een toespraak in het Witte Huis. Zoals gewoonlijk wordt een gruwelijke moord haast direct nadat het feit is begaan gebruikt om er een politiek standpunt van te maken. Boze mensen schrijven dat wapengeweld de meeste kinderen doodt; al zien ze de werkelijk grootste doodsoorzaak van kinderen compleet over het hoofd – abortus.

Echte probleem? Niet de wapens

En, als het nou echt zo politiek gekleurd moet, waarom wordt niet gekeken naar de geestelijke toestand van de dader? In de situatie van Hale rinkelden genoeg alarmbellen om te weten dat ze geestelijk niet in orde was. Zo was ze enige tijd een ‘zelf-identificerende transgender man’, gebruikte ze ook afwijkende voornaamwoorden, en kampte ze volgens een vriendin al enige tijd met suïcidale gedachten. Gevestigde media en politici gebruiken deze gruwelijkheid liever om een argument te gebruiken dat hun het beste uitkomt.

Rechts is schuldig

En terwijl ze ‘genderneutrale’ termen gebruiken om de dader aan te duiden, leggen ze de schuld bij het beleid van Republikeinen. Zo wordt voornamelijk het argument aangehaald dat Tennessee onlangs geslachtsoperaties en het voorschrijven van drugs bij/aan jonge kinderen aan banden heeft gelegd. Met wat twisten in de retoriek wordt de schuld bij Tennessee zelf gelegd, want zij zouden de transgenders hun “zorg” hebben ontnomen.

NPO, stop met het seksualiseren van kleine kinderen!

Terroristisch misdrijf, maar wie is slachtoffer?

Feitelijk genomen is wat vandaag plaatsvond een terroristisch misdrijf. Eentje gericht op een christelijke basisschool. Het is niet verrassend om te stellen dat christenen en aanhangers van een hatelijke ideologie die alle traditionele fundamenten verwerpen elkaar niet liggen. Toch is de tendens in de politieke wereld zo geschetst dat de lhbt-gemeenschap het meest te vrezen zou hebben. Zij zijn immers “het slachtoffer”. Zij worden onderdrukt, en de conservatieven dan wel christenen zijn de onderdrukkers. We horen dat de conservatieven het te danken hebben aan hun eigen beleid; zelf zijn ze voor het hebben van het recht op wapenbezit.

Links speelt op emotie in

We horen dat de wetgevers in Tennessee zelf verantwoordelijk zijn voor deze schietpartij; zij hebben immers wetten gemaakt die niet in lijn zijn met de lhbt-ideologie. We horen dat de transgender/lhbt-gemeenschap het slachtoffer is; zij worden immers onderdrukt. De ziekelijkheid van deze politieke oorlog gaat zo diep en onopgemerkt, dat Karine Jean-Pierre, woordvoerster van het Witte Huis, in een interview openlijk de schuld legde bij Republikeinse wetgevers. Ze zei: “wat ik wil vragen aan Republikeinen in het Congres is ‘wat ga je tegen deze ouders zeggen?’”

Ter afsluiting

De ware slachtoffers zijn zij die blijven vechten voor de traditionele fundamenten, zij die staan voor de waarheid, en zij die staan voor het goede. De verwerping van God en van alles wat zijn grondslag vindt in de diepste punten van waarheid en moraal is het kwaad. Dat is de oorzaak, dat is de ‘dader’. Radicaal links trans-activisme is een haatdragende, gewelddadige beweging, en dat mogen we niet uit het oog verliezen.

Laatst bijgewerkt: 29 maart 2023 12:32

Doneer