Straatcampagne tegen drag queen: ‘Wat zijn we blij jullie hier te zien!’

Straatcampagne tegen drag queen: ‘Wat zijn we blij jullie hier te zien!’

THEMA'S:

‘Hier wil ik mijn kinderen niet aan blootstellen, bedankt!’ Zaterdag gingen de vrijwilligers van Gezin in Gevaar de straat op om actie te voeren tegen een drag queen. Een vrouwenimitator genaamd 'GiGi' gaf in een bibliotheek in Veenendaal een presentatie over zijn leven als drag queen, ook voor kinderen. De vrijwilligers stuitten op weerstand, maar het merendeel steunde de acties Gezin in Gevaar.

Lees ook: De straat op tegen pedofilie: “Dat is verschrikkelijk”

Bezeten en seksueel misbruikt

Na vijf minuten campagnevoeren sprak een jongeman een van de vrijwilligers van Gezin in Gevaar aan. Hij viel met de deur in huis: ‘ik word seksueel misbruikt en ben bang dat ik bezeten ben.’ Hij was gevangen in het occultisme, maar hij wilde ontsnappen. Hij was erg depressief. De vrijwilliger beloofde om voor hem te bidden en bracht hem in contact met een priester.

GIG Straatcampagne Veenendaal 2

‘Opvallend veel jonge mensen die ons steunen’

‘Van alle bevolkingsgroepen viel het op dat jonge stellen met kinderen het vaakst hun steun uitspraken voor onze acties’, vertelt een van de vrijwilligers. Eén jongeman kende zelfs de filmpjes van de TFP-vrijwilligers. Wat ook opviel was dat veel mensen ons steunden, maar absoluut niet in beeld wilden komen. Ze wilden niet bekend staan om hun anti-lhbt denkbeelden, uit angst voor de gevolgen.

GIG Straatcampagne Veenendaal 3

Als bezetenen tekeer

Het duurde niet lang of die gevolgen van het protesteren tegen de lhbt-lobby maakten zich kenbaar. Twee vrouwen van middelbare leeftijd begonnen flink te schreeuwen toen ze doorhadden dat de heren van Gezin in Gevaar waren. “Ga je schamen, laat ons met rust!” Een van de vrijwilligers reageerde dat zij zich juist zouden moeten schamen dat ze een met lust doordrongen man verdedigen. Hierdoor ontstaken ze in woede en riepen ze dingen als “dit is de 21e eeuw!”.

GIG Straatcampagne Veenendaal 4

“Deze mensen moeten weg!”

De vrijwilligers van Gezin in Gevaar voerden actie om kinderen te beschermen tegen de perverse realiteit die achter de dikke laag make-up van veel drag queen's schuilt. Twee jongens van een jaar of twaalf keken vol bewondering naar de heren en hun rode capes. Zij hoefden niet overtuigd te worden van de noodzaak van het actievoeren. Ze vonden het onbegrijpelijk dat veel volwassenen meedoen met dit soort drag queen shows.

Laatst bijgewerkt: 30 mei 2023 13:39

Doneer