Genderpraatjes: Gesubsidieerd lhbt-netwerk praat jongen (12) aan dat hij transgender is. ‘Ga lekker meidenkleren passen!’

Genderpraatjes, de anonieme chatsite gericht op verwarde kinderen, praatte een twaalfjarige jongen aan dat hij transgender is. De foto is ter illustratie.

Genderpraatjes: Gesubsidieerd lhbt-netwerk praat jongen (12) aan dat hij transgender is. ‘Ga lekker meidenkleren passen!’

THEMA'S:

“Misschien kun je er een leuke dag van maken en lekker meiden kleding passen!” Dat was het advies van een van de anonieme lhbt-activisten van ‘Genderpraatjes’ aan een verwarde jongen van twaalf jaar. Wat is dit voor club, en waarom praten ze met kinderen?

Genderpraatjes

‘Genderpraatjes’ is een anonieme chatsite van Transgender Netwerk Nederland (TNN). Volgens de website is het een “jongerenlijn voor steun en vragen over gender”. Aan de andere kant van de ‘lijn’ zit een van de vrijwilligers van TNN die verwarde kinderen te woord staat. Naar eigen zeggen “zijn de meeste die hier werken trans (…), of non binair, of beide!”

Genderpraatjes

Dit is de website in kwestie. Met een paar muisklikken kunnen kinderen rechtstreeks in contact komen met radicale lhbt-activisten.

Gezin in Gevaar ging undercover

Gezin in Gevaar hoorde verontrustende geruchten over TNN en hun ‘Genderpraatjes’. Daarom besloten wij undercover op onderzoek uit te gaan. Een van onze redacteurs heeft zich op de anonieme chatsite meerdere keren voorgedaan als een verwarde jongen van twaalf jaar die zich aangetrokken voelt tot de kleding van zijn oudere zus. Hij hoorde laatst iets over ‘transgender-zijn’ en vroeg zich af of hij dat misschien ook is.

Meteen transgender verklaard

In alle gesprekken die ‘we’ als twaalfjarige jongen voerden, werd hij vrijwel meteen transgender verklaard. Zo zouden de travestie-verlangens volgens een van hen “een teken zijn dat je eigenlijk een meisje bent”. Even later: “Als je graag wil dat je er helemaal als meisje uitziet en ook als een meisje gezien zou willen worden door anderen, dan is dat een teken dat je waarschijnlijk trans bent.” Een ander vertelt dat het bij haar ook ooit zo begon, maar dan als meisje juist met mannelijke kleren. Want zij identificeert zich nu als een ‘hij’. Het dragen van dat soort kleding zorgde ervoor dat ze 'heel erg ging glimlachen en deed haar hart sneller kloppen.’

Genderpraatjes eigenlijk een meisje

Twee schermopnames van gesprekken met ‘Genderpraatjes’. Gezin in Gevaar heeft de volledige gesprekken gedocumenteerd.

‘Ga experimenteren!’

De lhbt-activist waar de twaalfjarige jongen mee sprak raadde hem aan om zijn genderverwarring in de praktijk te brengen: “Ik zou zeker de tijd nemen voor jezelf om wat te experimenteren met hoe het zit bij jou”, vertelt ze hem. Ook geeft ze de jongen praktische tips hoe hij zijn reis als transgender kan beginnen: “Je kan bijvoorbeeld wat verschillende kledingstijlen proberen om te kijken wat goed voelt! En als je vrienden hebt die je vertrouwt kunnen zij helpen door bijvoorbeeld een nieuwe naam uit te proberen of je als meisje aan te spreken.”

Genderpraatjes experimenteren

Ondanks dat het hier om een kind van pas twaalf jaar oud gaat, weerhoudt dat de gesubsidieerde lhbt-activist niet om hem op te warmen voor de gendersekte.

‘Ga met je homoseksuele meester praten’

Op een gegeven moment komt het ter sprake dat de ouders van de twaalfjarige niet happig zullen zijn om hun zoon ‘als meisje’ te behandelen. De TNN-vrijwilliger raadt aan om zijn ‘sociale transitie’ voor z’n ouders te verzwijgen. “Je moet niks hè, alles op je eigen tempo … sommige mensen doen er jaren over om het te vertellen”. In plaats daarvan adviseert de lhbt-activist zijn travestieverlangens met een openlijk homoseksuele schoolmeester te delen van een andere groep.

Genderpraatjes stiekem trans

De lhbt-activisten van Genderpraatjes winden er geen doekjes om: ‘Zijn je ouders kritisch? Doe het dan stiekem!’

“Lekker meiden kleding passen!”

Bij een van de gesprekken wordt het idee geopperd om stiekem meisjeskleding te dragen, uit het zicht van zijn vader en moeder. De jongen weet dat zijn ouders het niet goed vinden als hij zich als meisje wil kleden, niettemin omdat de Heilige Schrift dat ook verbiedt, omdat het een gruwel voor Gods aangezicht is (Deut. 22:5). Daarom heeft een van de lhbt-activisten nog wel een ‘leuke’ tip: ga stiekem naar een andere stad en ga “lekker meiden kleding passen” in de H&M.

Genderpraatjes meisjeskleding passen

Het is al schokkend genoeg dat TNN het een “leuk plan” vindt dat een twaalfjarige jongen stiekem travestie gaat bedrijven. Deze vrijwilliger doet er zelfs een flinke schep bovenop door hem praktische tips te geven.

Subsidieslurper TNN

Transgender Netwerk Nederland krijgt jaarlijks ruim een half miljoen euro aan subsidie. Het grootste gedeelte daarvan (€379.265,-) is afkomstig van het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. Deze subsidie is goed voor meer dan 90% van hun totale inkomsten. Dat geld spenderen ze dus onder andere aan Genderpraatjes, waarmee ze verwarde kinderen de transgendersekte in lokken.

Subsidie TNN

Gezin in Gevaar komt in actie

Deze schadelijke praktijken moeten onmiddellijk stoppen. Verwarde kinderen moeten geholpen worden om vrede te krijgen met het lichaam dat zij van God gekregen hebben, niet nog verder in verwarring gebracht worden. Daarom lanceert Gezin in Gevaar een nieuwe petitie: ‘Minister, bescherm onze kinderen. Stop Genderpraatjes!’ U kunt HIER uw handtekening zetten.

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 13 november 2024 10:03

Doneer