HEMA, haal seksspeeltjes uit de schappen. Stop het promoten van seksuele perversie!

HEMA, haal seksspeeltjes uit de schappen. Stop het promoten van seksuele perversie!

“Alles voor jou en je baby, van speen tot seksspeeltje”, zien we op de voorkant van HEMA's Baby Magazine. Wéér gaat HEMA alle morele grenzen over.

Het is hoog tijd dat de winkelketen stopt met het pushen van seksuele perversie.

HEMA is bekend als de winkel van Nederlandse gezinnen. We halen er kleren voor de (klein)kindertjes en nemen er een rookworst bij.

Maar HEMA keert zich nu tegen het gezin van man, vrouw en kinderen. De winkelketen zet perverse seksspeeltjes in de schappen en promoot die in folders. Naast babyspullen.

Dit is geen incident. HEMA ontpopt zich tot woke-winkel van Nederland:

  • HEMA heeft kinderkleding genderneutraal gemaakt. In de labels van rompertjes staan nu "All included". Zelfs de babykleding wordt ingezet voor genderpropaganda.

  • HEMA zet in folders verminkte vrouwen met fikse littekens bij de borsten. Het zijn de sporen van een ‘geslachtsveranderende’ operaties die permanent de vrouwelijke borsten verwijderen en de illusie van platte mannelijke borsten scheppen.

  • HEMA steunt actief de lhbt-lobby van COC, een club met een achtergrond van pedofiel activisme.

Seksualiteit dient verre van kinderen te worden gehouden. Een winkel voor Nederlandse gezinnen moet geen seksuele perversie, lhbt en gender opdringen.

Dit moet stoppen.

En dit KAN stoppen: toen ouders massaal protesteerden, trok HEMA de folder met "van speen tot seksspeeltje" direct terug.

Het is nu tijd voor de volgende stap: de perverse seksspeeltjes moeten niet alleen uit de folder, maar ook uit de schappen!

Teken daarom de petitie aan Saskia Egas Reparaz, de CEO van HEMA. Dring bij haar aan om te stoppen met het promoten van seksuele perversie!

Lees meer