GIG_Logo_Vrienden

Vrienden van het Gezin: daar wil je bij horen

Gezin in Gevaar voert actie sinds 2014 en is nu zo gegroeid, dat wij een groep van trouwe vrienden nodig hebben die ons door dik en dun steunt. De Vrienden van het Gezin zijn die groep: met een maandelijkse donatie geven zij onze campagne een vaste basis.

Met een maandelijkse donatie maakt u deel uit van de Vrienden. U krijgt daar veel voor terug, maar het belangrijkste is dat u daarmee aan Gezin in Gevaar de slagkracht geeft voor acties die een grotere impact hebben, maar ook een langere adem vereisen.

Denkt u daarbij aan onderzoeken en rapporten, bijvoorbeeld naar het oprukken in de samenleving van genderideologie en homolobby,  en het vertalen en uitgeven van belangrijke boeken.

Ik nodig u van harte uit om met een maandelijkse donatie toe te treden tot de Vrienden van het Gezin en zo grotere acties mogelijk te maken. Op die manier maakt u zich tot medestrijder voor het gezin. Daar wil je bij horen.

Samen met de andere Vrienden van het Gezin draagt u dan op belangrijke wijze bij aan de permanente verdediging, die het gezin op dit moment zo hard nodig heeft. Help mij, ook omwille van onze kinderen en  kleinkinderen, om het gezin te beschermen tegen al de actuele bedreigingen waaraan het blootstaat.

Met strijdbare groet,

10,00

U heeft gekozen om €10,00 maandelijks te doneren.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00 Maandelijks

Nadat u op de ‘Doneer nu’-knop geklikt hebt, wordt u doorgeleid naar de betaalpagina, waar u ook de betaalmethode kunt selecteren.


Per 1-1-2019 zijn donaties aan Gezin in Gevaar fiscaal aftrekbaar. De ANBI-gegevens vindt u op de website van onze stichting.

 

Veelgestelde vragen:

U ondersteunt onze campagnes nog doeltreffender, doordat u een machtiging geeft om maandelijks een bedrag van uw bankrekening naar Gezin in Gevaar af te laten schrijven, waarvan u de hoogte zelf vaststelt.
Kan ik de maandelijkse afschrijving elk moment stopzetten? Ja, het volstaat dat aan ons kenbaar te maken of rechtstreeks bij uw bank.
Wat moet ik doen om een maandelijkse afschrijving naar Gezin in Gevaar mogelijk te maken? U hoeft dat alleen maar aan te geven op het donatieformulier op deze pagina en daarbij het bedrag kenbaar te maken dat u per maand wilt schenken.
A. U ontvangt een ledenpas op naam. B. Deze pas geeft u forse korting op de entree voor onze evenementen, zoals ons congres. C. U ontvangt de fraaie balpen voor Vrienden van het Gezin. D. U wordt als eerste en exclusief geïnformeerd over de rapporten die we uitbrengen en over andere ontwikkelingen rond onze campagnes. E. Geeft u €50,- per maand of meer, dan wordt u Ambassadeur van het Gezin. • U heeft dan gratis toegang tot onze evenementen, zoals het congres • Naast bovenstaande voordelen wordt uw naam gegraveerd op een bronzen plaquette die een eervolle plaats krijgt in Casa Nova, de zetel van Gezin in Gevaar.
Ik wil geen maandelijkse donatie doen maar ik wil wel een legaat nalaten. Welke stappen moet ik daarvoor zetten? Als u overweegt een legaat na te laten, maakt u dit dan kenbaar via het e-mailadres hugobos@geziningevaar.nl. Wij zullen u dan verder helpen.
hugo-bos

Hugo Bos

Campagneleider Gezin in Gevaar