Het gezin is in gevaar...

Laten we het nu beschermen!

Wie de kinderen heeft, heeft de toekomst.

 

Daarom komt de lhbt-lobby op onze kinderen af.

 

De genderlobby dringt aan onze kinderen seksuele ‘voorlichting’ op. Maar ook pornografie, gender-ideologie en meerouderschap.

 

Kinderen verdienen geen seksuele perversie. Zij verdienen het gezin zoals God dat bedoeld heeft: vader, moeder, broertjes en zusjes.

 

Daar zet de campagne Gezin in Gevaar zich voor in. Met groeiend succes. Zozeer dat we uit onze voegen barsten en op zoek moeten naar...

Een nieuw hoofdkwartier voor de verdubbeling van onze verdediging van het gezin!

Gezin in Gevaar wil Auberge de Grote Waaij tot hoofdkwartier maken. We hebben er:

  • Een hal voor printers, vouwmachines en andere spullen die we nodig hebben om elk jaar honderdduizenden huishoudens te bereiken met onze brieven.
  • Een vleugel voor onze redactie en IT, waar we ook in een studio video’s willen opnemen.
  • Een woonhuis voor conferenties met studenten, het overnachten van vrijwilligers en het ontvangen van invloedrijke gasten in een ambiance die past bij de christelijke beschaving.
collage

Ja, ik maak mij zorgen om de voortdurende aanvallen op het gezin. We moeten dringend onze landgenoten waarschuwen voor het gevaar dat het gezin verdreven wordt en kinderen onderworpen worden aan de genderstaat.

 

Ja, ik wil dat de campagne Gezin in Gevaar zijn uitbreiding voortzet, zodat per jaar niet slechts 100.000 maar wel 200.000 of zelfs 500.000 huishoudens worden bereikt. Met deze verdubbelde inzet geven we Nederlanders hoop en beschermen we het gezin.

 

Ja, ik heb vernomen dat Gezin in Gevaar alleen kan uitbreiden door een hoofdkwartier aan te schaffen. Ik wil hiervoor een uitzonderlijk gebaar maken. Ik steun de aanschaf van het hoofdkwartier met mijn beste gift.

 

Ik kies één van de volgende opties:

  • 100 euro. Als DONATEUR komt mijn naam in het Gouden Boek, het permanente register van Auberge de Grote Waaij.
  • 500 euro. Als WELDOENER krijg ik naast het bovengenoemde mijn naam op een bronzen plaquette die op een prominente plek in het nieuwe huis komt te hangen.
  • 1.000 euro. Als STEUNPILAAR krijg ik naast al het bovengenoemde een uitnodiging om het nieuwe huis te bezichtigen en om aan te schuiven bij het speciale diner.
  • 5.000 euro. Als STICHTER krijg ik naast al het bovengenoemde de eer dat één van de kamers in het nieuwe huis naar mij vernoemd wordt.
  • 50.000 euro. Als SCHUTSPATROON krijg ik naast al het bovengenoemde één van de bijgebouwen naar mij vernoemd en levenslange toegang tot exclusieve diners en conferenties.

 

Ja, ik steun de aanschaf van het hoofdkwartier met mijn beste gift:

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €100,00

0 Shares