Twitteraars vallen over seksualisering van kleuters door COC: “Dit is niet normaal”

Screenshot uit een filmpje van COC-lespakket "Astra en ik". De hoofdpersoon droomt van homoseksuele relaties.

Twitteraars vallen over seksualisering van kleuters door COC: “Dit is niet normaal”

THEMA'S:

Een Twitteroproep van homolobbyclub COC baart opzien. Twitteraars reageren vol walging. "Dit gaat te ver, laat kinderen kind zijn! Mijn hemel waar zijn we in beland."

Genderdiversiteit voor groep 3

Want wat wil het COC? “Wij zijn op zoek naar basisschool docenten van groep 3 t/m 6 voor een nieuwe leerlijn over seksuele en genderdiversiteit op de basisschool”. Het gaat hier om het lespakket “Astra en ik”. Wie voorbeelden van dit pakket leest op de website van COC, ziet gelijk welke geest hier achter schuilgaat.

Kleurplaat met knuffelende homoseksuelen

Het COC raadt leerkrachten aan om het boek De vriend van papa voor te lezen. Plot: “De ouders van Julia en Sander zijn gescheiden. Al snel na de verhuizing van papa krijgt mama een nieuwe vriend. En na een tijdje heeft papa... ook een vriend!” Een ander boek draait om een kroonprins die wil trouwen met een andere jongen. Meer nog: het COC wil ook dat kinderen een kleurplaat maken met knuffelende homoseksuelen erop.

Coc screenshot 5

Homolobbyclub COC wil dat kinderen dromen van homoseksueel zijn.

Genderideologie in zuivere vorm

Het lespakket, zo lezen we in de instructie, legt uit “dat hoe je geboren wordt (het geslacht bij je geboorte) niet hoeft te bepalen hoe je eruit moet zien of wat je leuk vindt om mee te spelen (genderexpressie), wat je later wilt worden of hoe je je voelt (genderidentiteit) en wie je lief vindt of op wie je verliefd kan worden (seksuele oriëntatie).” Dit is genderideologie in zuivere vorm, mét manipulatieve propaganda voor de allerkleinsten.

"Dit is niet normaal"

De COC-propaganda schiet bij Twitteraars in het verkeerde keelgat. “Volgens mij wordt voor deze leeftijdsgroep volgende week nieuw zand geleverd voor de zandbak”, zo schrijft een vrouw. “Hou eens met deze onzin zeg!” Een vader zegt: “[I]k zou als ouder wel eens willen weten wat ze mijn kinderen gaan leren als ik ze nog wel had. Kinderen vanaf groep 3. Dit is niet normaal.”

Minister, stop het opdringen van seksualiteit op onze scholen!

95% door overheid gesubsidieerd

Een andere Twitteraar merkt op: “95% overheidsfinanciering; namens wie spreken jullie?” Een goede vraag. Gezin in Gevaar heeft eerder onthuld dat het COC voor 95% door de overheid betaald wordt. Het restant komt bij dit soort homolobbyclubs – denk ook aan Rutgers of het Aids Fonds – niet van gewone Nederlanders maar van linkse miljardairs als Bill Gates. Dit zegt alles over het gebrek aan brede steun bij de Nederlandse bevolking voor lhbt-propaganda.

Pedofilie

Waarom doet COC dit? Waarom willen volwassenen überhaupt met andermans kleuters over seksualiteit praten? Het COC heeft een schokkende geschiedenis van lobbyen voor de legalisering van seksuele omgang met kinderen. Pedofilie kortom.

Lees ook: Pedofilie hervat stille opmars

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 11 juli 2022 15:56

Doneer