De straat op tegen pedofilie: “Dat is verschrikkelijk”

De straat op tegen pedofilie: “Dat is verschrikkelijk”

THEMA'S:

“Attentie! Attentie! Pro-pedofilieschrijvers willen zichzelf in de boeken krijgen.” Zaterdag stonden de vrijwilligers van Gezin in Gevaar in Ede en omstreken. Ze protesteerden tegen de pedofiele lectuur van Pim Lammers die nog altijd gewoon in de winkel ligt.

SNL03048

“Hoe zot wil je het hebben?”

De directe aanleiding van de straatcampagne was de affaire rond Pim Lammers. De homoseksuele schrijver was uitgenodigd door Kinderboekenweek om dit jaar een gedicht te schrijven over “jezelf kunnen zijn.” Dit was voor hem een uitgelezen kans om zijn lhbt-propaganda aan nog meer kinderen te kunnen opdringen. Bovendien blijkt hij een verhaal te hebben geschreven waarin seksuele handelingen tussen een sporttrainer en een minderjarige jongen worden verheerlijkt.

SNL03070

Gezin in Gevaar in actie

Toen Gezin in Gevaar hier lucht van kreeg lanceerden wij meteen een petitie, en met succes: Pim Lammers trekt zich terug. Dit is een geweldige overwinning voor de kinderlijke onschuld. Echter, er is nog veel te winnen. Zijn boeken – ook zijn kinderboeken – liggen nog steeds op scholen en in bibliotheken in heel Nederland. Zolang kinderen nog blootgesteld worden aan Lammers’ verderfelijke lectuur, zullen wij actie blijven voeren, online maar ook zoals vandaag op staat.

Lees ook: Pedofielen-sympathisant steunt ‘lhbt-onderwijs’ voor kinderen

“Oh, dat is niet goed!”

Een man waar Hugo mee praat reageert in afschuw als hij hoort van de pedofilie-verheerlijkende toon van het trainer verhaal: “Oh, dat is niet goed!” Dit is tekenend voor de reactie van de meeste mensen die we tegenkwamen in Ede. We deelden vele honderden flyers uit en ontvingen veel steunbetuigingen, ondanks de laster van NPO. Met deze straatcampagne hebben we weer nieuwe medestanders geworven voor onze missie om onze kinderen te beschermen tegen pedofilie. “We zullen op andere plekken blijven demonstreren totdat deze lectuur weg is uit onze scholen, weg is van onze kinderen.”

SNL03054

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2023 09:29

Doneer